Kā katra Zodiaka zīme skums pēc jums?

Jaunava

Viņš cenšas veidot plānus kopā ar jums: maina savu grafiku, lai viņš atbilstu jūsējam. Kad viņš pēc jums skumst, viņš izdarīs visu, lai to pierādītu.

Svari

Viņš lasa katru ziņu, ko jūs esat publicējusi. Viņam patīk katra fotogrāfija jūsu Instagram kontā. Viņš sūta jums emociju ikonas sirsniņas veidā. Liekas, ka viņš ir visur.

Skorpions

Viņš piedzersies un rakstīs jums kaut ko neskaidru. Viņš aizsūtīs jums īsziņu ar tekstu “Es skumstu pēc tevis” nakts vidū, vai arī piedāvās satikties. Pēc vēl pāris grādīgā dzēriena glāzītēm viņš pateiks jums taisnību par to, ko pret jums jūt.

Strēlnieks

Viņš gaidīs jūsu dzimšanas dienu vai arī lielus svētkus, un pēc tam uzrakstīs jums. Viņš centīsies turpināt sarunu, tā vietā, lai vienkārši atvadītos. Viņš nogaidīs piemērotu brīdi un izmantos jebkuru iespēju, lai paspertu soli pretī jums.

Mežāzis

Viņš jums uzrakstīs pirmais un flirtēs ar jums. Viņš, jokojot, pajautās, vai skumstat pēc viņa. Viņš staigās riņķī apkārt viņu interesējošai tēmai, bet tā arī nepateiks, ko viņš jūt. Bet, ja jūs viņu pietiekoši labi zināt, jūs varēsiet noteikt, kas notiek viņa dvēselē.

Ūdensvīrs

Viņš pastāstīs, kā noteikta dziesma vai filma ir likusi viņam domāt par jums. Viņš aizsūtīs jums milzum daudz fotogrāfijas un ziņas, kuras, pēc viņa domām, jums liksies interesantas. Viņš liks jums saprast, ka viņš visu laiku domā par jums.

Zivis

Viņš atgādinās par jokiem, kas saprotami tikai jums diviem. Viņš jums pajautās: “Vai tu atceros to dienu, kad mēs…? Viņš atjauno jūsu kopīgās atmiņas, lai jūs sāktu pēc viņa ilgoties tikpat ļoti, kā viņš ilgojas un skumst pēc jums.

avots

Pievienot komentāru