Kā katra Zodiaka zīme skums pēc jums?

Tieši tā……

Auns

Viņš uzrakstīs kaut kādu īsu, bezjēdzīgu frāzi vai arī uzspiedīs “patīk” jūsu fotogrāfijai, kas publicēta sociālajā tīklā Instagram pirms pāris mēnešiem. Viņš rīkosies nevērīgi attiecībā pret jums, bet fakts, ka viņš par jums interesējas, pierādīs, ka jūs viņam pietrūkstat.

Vērsis

Viņš pastāstīs jums par kaut ko muļķīgu un nesaistītu – šovu vai raidījumu, kurus viņš ir skatījies, lai vienkārši ar jums parunātu. Viņš vienkārši tāpat aizvedīs jūs uz jūsu mīļāko kafejnīcu. Viņš uzvedīsies draudzīgi, un nevis koķetējoši.

Dvīņi

Viņš pastāstīs, cik ļoti skumji viņam ir un pajautās, kādi jums ir plāni vakaram. Viņš dos mājienu, ka grib ar jums parunāties, nepasakot to tiešā tekstā.

Vēzis

Viņš uzrakstīs garu tirādi un to jums nosūtīs. Viņš tur izliks visu savu dvēsli un atklās sirdi. Viņš bū godīgs savās sajūtās pret jums un cerēs, ka jūs novērtēsiet viņa tiešumu un atbildēsiet ar to pašu.

Lauva

Viņš ir greizsirdīgs, kad jūs runājat par citiem cilvēkiem (kuri liekas pievilcīgi) un interesējas par jūsu statusu. Viņam ir izteikta interese par to, vai jūs esat brīva, vai arī atrodaties attiecībās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru