Ir laiks jaunumiem: 15 sīkumi, kuri jāizdara katru pavasari

  1. Izšķiro garderobi

Ziemas drēbes var pamazām nolitk maliņā, atbrīvojot vietu pavasara un vasaras drēbēm. Neuzvilki džemperi gada laikā ne reizi? Atdod vai pārdod to, nevajag žēlot, tas vienkārši aizņem lieku vietu skapī. Neder izmērs? Dari to pašu! Notievēsi – nopirksi sev jaunu, modernu apģērbu.

  1. Nesteidzies piecelties

Velti pāris minūtes no rīta meditācijai, elpošanas vingrinājumiem vai arī vienkārši domām par patīkamo. Tad arī visa diena paies pozitīvā noskaņā.

  1. Izmet veco kosmētiku

Desmitiem gadu vecas ēnas, sakaltusi skropstu tuša, krēmu atliekas – visu atkritumos! Pēc derīguma termiņa beigām lielākā daļa kosmētikas un mitrinošo līdzekļu nav lietošanai derīgi. Ja derīguma termiņš vēl nav beidzies, bet atvērts jau sen – arī met ārā. Bet, lai nejuktu, uzraksti atvēršanas datumu tieši uz tūbiņas vai iepakojuma.

  1. Salabo salauzto

Ne velti pavasari dēvē par atjaunošanās laiku. Nomaini izdegušās spuldzītes, tiec galā ar čīkstošām durvīm, lai mājā būtu mājīgi.

  1. Izmet nevajadzīgos papīrus

Atstāj svarīgus dokumentus, derīgus garantijas talonus, instrukcijas par to, kas pēkšņi var noderēt. Visu pārējo – atkritumos.

  1. Atbrīvojies no toksiskiem cilvēkiem

Pavasaris ir piemērots laiks tam, lai pārskatītu saziņas loku un pārstātu tērēt laiku tiem, kuriem tu ne īpaši esi vajadzīga.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru