Kā dzīvot kopā visu mūžu: eksperta laimīgas laulības noslēpumi


Kā veidot harmoniskas attiecības, kas veidos pamatu stiprai laulībai? Psiholoģe Viktorija Vlasova izteica četrus principus, kurus ievērojot, jūs varat stiprināt garīgo saikni ar partneri un izveidot laimīgu ģimeni.

Viktorija Vlasova jau vairāk nekā desmit gadus ir eksperte ģimenes attiecību jautājumos. Speciāliste atzīst, ka galvenokārt pie viņas ar problēmām vēršas sievietes. Un visu aicinājumu būtība ir viena un tā pati: palīdzēt atgriezt mīļoto vīrieti.

“Neskatoties uz to, ka daudzas meitenes sapņo par ilgstošām attiecībām un laimīgu laulību, šķiršanās statistika  rietumu pasaulē ir iespaidīga – vairāk nekā 70 procenti,” saka Vlasova.

– Tad kāpēc tā notiek? Galvenā problēma ir tā, ka daudzas meitenes kā attiecību modeli ņem piemēru no filmām un grāmatām. Precīzāk, no pasakām, kur viss ir balstīts uz drāmu ar maģijas elementiem… Princese gaida princi savā pilī, viņš atnāk, piedāvā viņai kopdzīvi, un viņi dzīvo ilgi un laimīgi”.

Pēc eksperta domām, tieši bērnībā sievietei rodas doma, ka tad, kad viņa satiks vīrieti, tad viņš padarīs viņu laimīgu, bet pagaidām viņa dzīvos uz vilkmes rēķina.

“Un, kad sieviete satiek vīrieti, ļoti drīz eiforija pāriet un iestājas vilšanās. Galu galā vīrietis nevar padarīt viņu laimīgu, jo šī atbildība nebūt nav tikai viņa, bet gan arī pašas sievietes. Izrādās, ka attiecības laimīgai laulībai ir jāveido, bet norādījumus neviens nav devis,” saka Vlasova.

Protams, nav tādas lietas kā “instrukcijas laimīgas laulības veidošanai”. Katram pārim ir savs ceļš uz veiksmīgu un stipru savienību, kas balstās uz viņu raksturu, temperamentu, audzināšanu, inteliģenci un citiem faktoriem.

Taču ģimenes psihologiem daudzu gadu prakses rezultātā ir izdevies iegūt pamatieteikumus, kas palīdzēs pārdzīvot ģimenes attiecību krīzi un piepildīt tās ar laimi, harmoniju un mīlestību.

Attiecības ar sevi – ko tas nozīmē?

Daudzi cilvēki droši vien jau zina, ka ir jāsāk mainīt savu dzīvi uz labo pusi ar sevi. Šis princips ir atzīmēts visās grāmatās par pašattīstību. Veidot laimīgas harmoniskas attiecības var tikai tā sieviete, kura pati ir harmoniska personība un ir laimīga, neatkarīgi no tā, vai blakus ir vīrietis vai nav.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru