Kā atbrīvoties no aizvainojuma: 6 efektīvas metodes

Amerikāņu zinātnieki no Stenfordas universitātes ir pierādījuši, ka aizvainojums izraisa daudzas slimības, ne tikai garīgās, bet arī fiziskās.

Tika veikts eksperiments, kurā tika secināts, ka 90 % dalībnieku, kas ilgstoši nebija piedevuši saviem pāridarītājiem, beidzot viņiem piedeva, un visiem šiem cilvēkiem pakāpeniski sāka uzlaboties veselība. Galvassāpes un muguras sāpes izzuda, normalizējās miegs un atjaunojās garīgais līdzsvars.

Tas ir pietiekami labs iemesls, lai piedotu pāridarītājiem un “atlaistu” savu nodarījumu, vai ne?

Asaras

Aizvainojumu var viegli novērst, raudot. Kamēr aizvainojums ir svaigs – izraudiet to! Neaizturiet asaras, jūsu veselība ir daudz vērtīgāka par jūsu lepnumu.

Spilvena sišana

Uz tā nedrīkst gulēt neviens – ne jūs, ne kāds cits. Šis spilvens ir paredzēts sitienam. Sitiet pa to tik spēcīgi, cik vien vēlaties! Izlādējiet visu negatīvo enerģiju, pasakiet spilvenam visu, ko vēlaties pateikt pāri darītājam. Atcerieties – nav iespējams piedot, aizturot sevī aizvainojuma negatīvo enerģiju!

Runāšana ar ūdeni

Apsēdies upes krastā un izstāsti upei visas savas sāpes un bēdas. Paskatieties, kur ūdens aizplūst, un pastāstiet, kā jūs esat ievainots un apvainots, kā jūs ciešat. Ticiet man – upe aiznesīs daudzus jūsu aizvainojumus, tas ir pārbaudīts līdzeklis. Ja upes tuvumā nav – jūs varat atvērt krānu vannas istabā! Galvenais, lai ūdens aizplūst!

Lasi vēl: Viņas vecākiem tika stingri ieteikts atstāt viņu dzemdību namā… Bet viņa izauga un kļuva slavena

Kliegšana

Aizejiet uz pilnīgi tukšu vietu un, ja jūsu aizvainojums ir pārtapis dusmās – izkliedziet šīs dusmas, izkliedziet tās no visa spēka! Kliedziet, kliedziet nepieklājīgus vārdus, visu, kas jums nāk uz mēles, nekavējieties un neko nekontrolējiet. Visu negatīvo uzkrāto enerģiju ieguldiet kliegšanā. Es pazīstu cilvēkus, kuri kliedz mājās, vannas istabā, kad neviena nav mājās. Nepievēršot uzmanību tam, ka kaimiņi var dzirdēt – galu galā veselība ir dārgāka par augstprātību?

Pāri darījumu uzrakstīšana

Apsēdīsimies un paņemsim papīra lapu un pildspalvu. Rakstiet TIKAI ar roku! Ierakstām datumu, mēnesi, gadu, laiku. Un sākam rakstīt visu, kas ir mūsu sirdīs, kas mūs uztrauc un nedod mums mieru. Mēs beidzam, kad mums beidzas papīrs abās pusēs. Neņemiet vēl vienu lapu! Tas ir ļoti svarīgi – izrakstot pāri darījumus ir svarīgs mērs.

Pārlasiet vēlreiz visu, ko esat uzrakstījis. Var rasties ļoti nepatīkamas sajūtas – tas ir normāli. Pēc tam jūs sadedzināsiet lapu, vērojot, kā tā deg, kā papīrs locās, kā līnijas kūst ugunī. Tā sadeg jūsu sāpes un aizvainojums.

Uztvere

Visefektīvākais un videi draudzīgākais noteikums aizvainojumu likvidēšanai ir apzināta uztvere. Mēs uztveram aizvainojums un fiksējam to apziņā. Domās sakiet: “Es tevi redzu, tu man esi radniecīgs.” Domās sakiet: “Es tevi redzu, tu man esi radniecīgs.” Ar šiem vārdiem “iznesiet” to no ķermeņa un pajautājiet: “Ko tu esi atnācis man mācīt?”.

Rezultāts var būt satriecošs! Dažu minūšu laikā var ne tikai izšķīst aizvainojums, bet mēs varam izprast lielo Dzīves jēgu, kas mūs vada uz labāko.

Leave a Comment