Viņas vecākiem tika stingri ieteikts atstāt viņu dzemdību namā… Bet viņa izauga un kļuva slavena

Briesmīga diagnoze ne vienmēr nozīmē nelaimīgu dzīvi.

Šīs brīnišķīgās meitenes vārds ir Kenedija Garsija, un viņa dzīvo Kolorādo štatā. Pēc viņas piedzimšanas mātei tika stingri ieteikts atstāt viņu dzemdību namā, jo mazulītei bija Dauna sindroms, leikēmija un deformēts mugurkauls, kā dēļ viņas galviņa nav turējusies taisni.

Bet labā lieta ir tā, ka meitenītes mātes Renē Garsijas dzīvē ienāca kāda sieviete, nodaļas māsa, kas morāli viņu atbalstīja un apliecināja, ka šādus bērnus var attīstīt un viņi var dzīvot normālu dzīvi. Ir tikai jābūt pacietīgam un cītīgi jāstrādā.

Pirmā lielākā problēma Kenedija dzīves ceļā bija sliktais mugurkaula stāvoklis. Kad meitene bija divus gadus veca, viņai ielika metāla apkakli un ķiveri, kas palīdzēja nostiprināt kaulus. Meitenīte bija pilnīgi nekustīga. Viņa visu dienu tikai gulēja un skatījās deju video. Un, kad viņa atkal varēja staigāt, viņa nekavējoties skrēja pierakstīties uz deju nodarbībām.

Dejojot Kenedija saprata, ka nav svarīgi, kā tu izskaties, galvenais ir tas, cik labi tu to dari. Viņa ļoti centās un burtiski dzīvoja dejošanas dēļ. Drīz viņa sāka strādāt ar American Girl, Justice Clothing un Disney.

Tagad viņas dzīve ir piepildīta ar dejām, fotosesijām un jaunām paziņām. Viņa strādā KMR Diversity un Dream Talent Management un regulāri lido uz Holivudu un Ņujorku, lai piedalītos atlasēs, kastingos un TV šovos. Un viņai ir tikai 16 gadi!

Meitenes mamma apgalvo, ka meitas dzīve nemaz nelīdzinās baisajām ainām, ko viņai savulaik zīmēja ārsti. Viņa ir parasta pusaudze, kurai patīk uzņemt selfijus, eksperimentēt ar matu krāsu, veidot video vietnē TikTok un ar draudzenēm apspriest puišus. Viņa ir ļoti pozitīvs cilvēks un daudz smejas.

Lasi vēl: Man drīz 50, bet manas rokas izskatās it kā būtu 25 gadi. Man nav vajadzīgi dārgi krēmi

Kenedijai ir tuvs draugs Metjū. Viņš ir četrus gadus vecāks par viņu un arī viņam ir Dauna sindroms, taču viņš arī strādā par modeli un aktieri.

Metjū neatlaidīgi aplidoja Kenediju, un viņa piekrita kļūt par viņa draudzeni. Tomēr viņi reti redzas, jo dzīvo dažādās valsts daļās. Viņu vecāki jau ir kļuvuši par draugiem. Nu, neko labāku meitai nevar vēlēties, saka viņas māte.

 

Leave a Comment