Jeļena Golunova: ko darīt, ja jums nav pietiekami daudz enerģijas un spēka

Nogurums, miegainība, slinkums un bezcēloņa apātija var būt enerģijas izsīkuma sekas. Ekstrasenss Jeļena Golunova dalījās ar savas vietnes lasītājiem, ka šī parādība ir diezgan izplatīta.

Ja jūs regulāri jūtat enerģijas zudumu un jūsu garastāvoklis ir nulles līmenī, iespējams, iemesls tam ir enerģijas trūkums. Kā uzlādēt baterijas un vienmēr būt labā noskaņojumā?

Jeļenas Golunovas padomi

Lai saglabātu savu enerģiju un būtu pasargāts no ārpasaules negatīvās ietekmes, “Ekstrasensu cīņas” dalībniece iesaka nēsāt sudraba rotaslietas. Gredzeni un ķēdes īpaši ātri atjauno enerģiju. Sudraba rokassprādzes galvenokārt tiek izmantotas, lai aizsargātu pret bojājumiem, ļaunu aci un enerģijas vampīriem.

Iznesiet no guļamistabas visus istabas augus. Daudzi no viņiem ir īsti vampīri, kas sūc enerģiju no jums. Pirms gulētiešanas Jeļena Golunova iesaka izvēdināt guļamistabu.

Noņemiet no guļamistabas spoguļus – tie negatīvi ietekmē jūsu fizisko un emocionālo stāvokli.

Lasi arī: Mans vīrs vēlas, lai es gatavoju ēst darba dienās, bet pēc darba man nav ne spēka, ne vēlēšanās to darīt, ko man darīt?

Pavadiet vairāk laika pie dabas, lai jūs varētu uzlādēties ar enerģiju un spēku uz ilgu laiku. Ja tas nav iespējams, glabājiet savā mājā egles, priedes vai ozola baļķus. Ar tās palīdzību jūs varat arī uzlādēt spēkus.

Veikt zāļu vannas. Tas palīdzēs jums atbrīvoties no nemierīgām domām un sliktā garastāvokļa. Izmantojiet kumelīšu, piparmētru, citronu balzamu, asinszāli. Ja vēlies kārtīgi attīrīt savu enerģiju, tad ieliec vannā dažus vērmeles zarus – iznāksi no ūdens ar jauniem spēkiem un tīri pozitīvām domām.

Pēc ekstrasenses Jeļenas Golunovas domām, visas šīs metodes palīdzēs paaugstināt jūsu enerģijas potenciālu un ātri iegūt spēku. Un, ja jūs regulāri izmantojat dažus no šiem padomiem, jūs varat līdzsvarot savu enerģiju uz ilgu laiku.

Leave a Comment