Jaunavas koncentrējas uz finanšu lietām, Ūdensvīriem jānovelk rozā brilles: horoskops 22. februārim visām zodiaka zīmēm

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Neērtības sajūta var mainīt jūsu labo garastāvokli. Sakarā ar to var ciest arī jūsu produktivitāte, centieties nepieļaut kļūdas. Ja ir iespēja, šodien atpūties, lai rīt atkal būtu gatavs darbībai. Iespējams, ka šodien ir iespējama pauze un atpūta ar cilvēku, kurš bija tev tuvs.

Profesionālajā jomā mēģiniet koncentrēties galvenokārt uz svarīgiem jautājumiem, netērējiet savu laiku nenozīmīgām lietām, kas jums nenesīs nekādu peļņu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šodien būsi daudz runīgāks nekā parasti. Ja saruna ir paredzēta tikai tērzēšanai, lai iepriecinātu citus, tas var būt diezgan normāli. Ja procesā sāksi atklāt kādas lietas, kuras būtu jātur noslēpumā, tad situācija tev var kļūt patiešām problemātiska.

Tavā pašsajūtā šodien sāks parādīties kāds satraukums. Būs grūti nomierināties, un tas var negatīvi nodoties jūsu mīļajiem. Dažas vecas problēmas, kas ir ietekmējušas jūsu mīlas dzīvi, šodien var atgriezties un izraisīt satricinājumus. Esi diplomātisks un rīkojies taktiski, lai nesaasinātu situāciju. Tāpat neapgrūtiniet sevi ar pienākumiem, kas jums nav vajadzīgi.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Noņemiet rozā brilles un skatiet pasauli tādu, kāda tā patiesībā ir. Šodien mēdz uz visu skatīties pārāk atrautīgi, tas neko labu nenesīs. Lielās briesmas, kas var rasties, ir saistītas tikai ar iespējamiem kļūdainiem lēmumiem, ko varat pieņemt šajā kontekstā un kuriem nākotnē var būt nevēlamas sekas.

Neiesaistieties nekādās attiecībās tikai zem to aprindu spiediena, kurās atrodaties. Resursu tev netrūks, tāpēc, ja problēmas uztversi nopietni, tās ātri pazudīs.

 

Ūdens pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vai jūs mēģināt izdarīt izvēli starp atbildību un absolūtu brīvību? Absolūta brīvība patiesībā neeksistē. Var atļauties zināmu brīvību, bet ciešā saistībā ar realitāti, ar atbildības sajūtu. Ja šodien ātri izpildīsi savus pienākumus, tad būs iespējams apmierināt daļu no vēlmēm, kas izriet no vēlmes iegūt brīvību.

Lasi arī: Vanga esot izteikusi arī prognozi par Ukrainu un likteni, kas viņus sagaida – lūk kāda ir zinātāju interpretācija

Šodien jūs varat pamanīt zināmu atkāpšanos finanšu jomā, taču tam nevajadzētu radīt jums neērtības. Pievērsiet lielāku uzmanību jūsu rīcībā esošo finanšu līdzekļu izlietošanai. Centieties sniegt savai personīgajai dzīvei spilgtu komforta sajūtu, astrālais konteksts aizsargā jūsu personīgo dzīvi šodien.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Diemžēl šodien lielākā daļa jūsu priekšlikumu tiks noraidīti, lai arī cik praktiski vai noderīgi tie būtu, jūs vienkārši nevarēsit uzrunāt citus. Iespējams, ka iemesls tam var būt jūsu piezemētā, noslēgtā, dažreiz skarbā attieksme.

Varbūt kaut kas jāmaina savā dzīvesveidā, lai varētu iegūt popularitāti citu vidū. Šo dienu vēlams izmantot veselīga dzīvesveida uzsākšanai, ja tas vēl nav izdarīts. Jums jāsaprot, ka vesels ķermenis ir būtisks, lai izbaudītu visu, ko dzīve piedāvā.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šodien tu esi pārāk nemierīgs un nesavākts. Ir vērts uz mirkli apstāties un nopietni padomāt par citu pieeju. Vairāk uzmanības jāpievērš detaļām, ja vēlaties, lai viss noritētu pēc jūsu plāna. Atstājiet vilšanos malā, ja lietas nenotiek tā, kā plānojāt.

Lasi arī: Vanga esot izteikusi arī prognozi par Ukrainu un likteni, kas viņus sagaida – lūk kāda ir zinātāju interpretācija

Dažreiz Visums iejaucas, un jūs varat atklāt, ka lietas kļūst pat labākas, nekā jūs to vēlējāties. Fiziskā kondīcija palīdzēs izdarīt visu, pat nepalaist garām atraktīva cilvēka ieinteresētus skatienus. Vakarā masāža vai karsta vanna palīdzēs mazliet atpūsties.

Leave a Comment