“Iespēju portāls”: īpašā prognoze spoguļa datumam 23.02.2023. un kā šī diena var jums palīdzēt

23.02.2023. ir spoguļdatums, kas satrauc daudzus cilvēkus. Šajā dienā paveras īsts iespēju portāls, svarīgi nepalaist garām ne sekundi dārgā laika un paspēt izdarīt pēc iespējas vairāk, iesaka speciāliste Marina Skadi.

 

Spoguļa datums 23.02.2023. Numeroloģiskā nozīme

Numeroloģijā skaitļa 23 nozīme tiek interpretēta divējādi. Divi nozīmē savienošanu pārī, uztveri, reakciju, un trīs nozīmē apmaiņu un attīstību, mijiedarbību, pilnību. Cilvēka dzīvi tieši ietekmē numeroloģija un astroloģija. Viens no noslēpumainākajiem ir skaitlis 23, kas sistemātiski ievieš izmaiņas cilvēku dzīvē.

Lasi arī: Vanga esot izteikusi arī prognozi par Ukrainu un likteni, kas viņus sagaida – lūk kāda ir zinātāju interpretācija

Divi simbolizē sievišķību un pasivitāti, Mēnesi un visas tā fāzes – jauno mēnesi, augšanas fāzi, pilnmēnesi, dilstošo fāzi un jauno mēnesi. Citiem vārdiem sakot, 2 ir aktīva izpausme tam, kas atrodas potenciālā stāvoklī, bet nedeklarē sevi, neietekmē apkārtējo pasauli. Tas ir pašas dabas, kā arī laika tēls kā linearitāte mūsu uztverē.

Trīs var simboliski attēlot ar trim punktiem un, ja tie ir savienoti, tie attēlo trīsstūri, bet apmaiņas un sajaukšanas dēļ tas var būt aktīvs trijstūris (augšā figūras augšdaļa) vai pasīvs, kad augšdaļa ir vērsta uz leju.

Jebkurā gadījumā trīs simbolizē mijiedarbības attīstību un izaugsmi, jo plakni var izvilkt caur jebkuru trīsstūri, un divi gadījumā tie ir divi punkti, tikai segments. Šo divu figūru ietekme ir viena otru izslēdzoša, pretrunīga, jo mierīgie divi ir spiesti iet aktīvo trijnieku ceļu. Skaitlis 23 ir piepildīts ar iekšējo pretrunu pārpilnību.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk kā arī precīzu prognozi šim datumam, kā arī to, ko tev vajadzētu darīt šajā dienā, lai palīdzētu sev

COMMENTS

Pievienot komentāru