Jaunavas koncentrējas uz finanšu lietām, Ūdensvīriem jānovelk rozā brilles: horoskops 22. februārim visām zodiaka zīmēm

Trešdien, 2023. gada 22. februārī, jums būs jāmaina plāni. Bet nekrītiet panikā – viss ir uz labu, apliecina slavenā astroloģe Andžela Perla.

Jaunais veids un darbības būs daudz veiksmīgākas par vecajām. Tāpēc noņemiet rozā brilles, atsakieties no ilūzijām un rīkojieties reāli un praktiski.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šodien jūs varat atrast izskaidrojumu sava partnera dīvainajai uzvedībai, beidzot jūs varēsiet atrast iemeslu. Atklāta komunikācija ir panākumu atslēga. Profesionālajā jomā svarīgi atrast kopīgu valodu ar kolēģiem, šodien nav labākā diena strīdiem, tas var kaitēt karjerai.

Visu paredzēt nav iespējams, taču riskus var novērtēt, tas attiecas uz tavām jaunajām paziņām, kas var uzrasties šajā dienā. Pārmērīga atklātība šodien būs nepiedienīga.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Gadījumā, ja profesionālajā kontekstā saskaraties ar jums nezināmiem jautājumiem, nevilcinieties konsultēties ar tiem, kuriem ir vairāk zināšanu un pieredzes nekā jums. Ja ņemsi vērā šo ieteikumu, tad pilnīgi iespējams, ka tev būs iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm vai nopelnīt vairāk naudas, nekā  šobrīd.

Lasi arī: Vanga esot izteikusi arī prognozi par Ukrainu un likteni, kas viņus sagaida – lūk kāda ir zinātāju interpretācija

No otras puses, ir svarīgi neatstāt novārtā savu personīgo dzīvi savas profesionālās dzīves dēļ. Daži strīdīgi jautājumi var ietekmēt šo jūsu dzīves segmentu, tāpēc labāk nepievieno citus elementus, kas var negatīvi ietekmēt ikdienu.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Daži mirkļi attiecībās ar dzīves partneri neizdosies, šodien tev ir grūti ar viņu būt uz viena viļņa, un tas negatīvi ietekmēs tavu personīgo dzīvi. Būs nopietni jādomā, kā situāciju uzlabot. Profesionālajā jomā attiecības ar konkrētu kolēģi var sabojāt visu jūsu dienu, neļaujot jums pienācīgi koncentrēties uz to, kas jums jādara.

Ja nevarat nekavējoties atrisināt attiecības starp jums, netērējiet tam laiku un pūles, rūpējieties par saviem pienākumiem.

 

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Ir svarīgi, lai šodien jūs spertu pirmo soli, lai atrisinātu problēmas, kas jums radušās jūsu personīgajā dzīvē. Iespējams, ka tava attieksme pēdējā periodā vai uzmanības trūkums partnerim varētu izraisīt viņā kādu neapmierinātību.

Šīs problēmas ir jārisina, ja vēlaties, lai viss atgrieztos normālā stāvoklī. Lieciet malā savu lepnumu un uzņemieties iniciatīvu šajā jautājumā. Profesionālajā jomā var rasties vēlme atkāpties no uzdevumiem, kas nebūt nav jūsu dabā. Šāda attieksme var izraisīt atklātu konfliktu ar priekšniekiem. Sekas nebūs patīkamas.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šī ir ideāla diena, lai pievērstos materiāla komforta uzlabošanai. Pilnībā izbaudi aktīvu sabiedrisko dzīvi: satiec draugus, piedalies dažādos pasākumos un sapulcēs, paplašini savu paziņu un draugu loku. Šī ir īstā diena, lai uzticētos saviem instinktiem, savai intuīcijai.

Diezgan saspringts grafiks šajā dienā var izjaukt dažus no iepriekš sastādītajiem plāniem. Aktīva profesionālā dzīve var sabojāt gremošanu, liek ēst neveselīgu pārtiku, tāpēc apsveriet šo punktu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien tev ir jāgatavojas ļoti labām lietām personiskā līmenī vai nu no savas puses, vai no citiem tev tuviem cilvēkiem. Vientuļiem šis ir ideāls laiks, lai satiktu kādu īpašu cilvēku, kurš ietekmēs jūsu dzīvi nākotnē.

Profesionāli jūs varat lepoties ar labi padarītu, laikā piegādātu darbu. Šodien šajā ziņā būsi motivēts. Varas iestādes jūs izcels, tāpēc būs priekšnoteikumi paaugstināšanai. Papildu pienākumi tev var būt nopietns pārbaudījums, nav prātīgi uzņemties vairāk, nekā spēj. Esiet godīgi pret citiem un pret sevi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru