“Iespēju portāls”: īpašā prognoze spoguļa datumam 23.02.2023. un kā šī diena var jums palīdzēt

Skaitļa 23 vērtība atbilst diviem, trīs un, summējot piecus (2 + 3 = 5) kombinētās ietekmes rezultātiem. Pieci ir izrāviens, jūsu paša apziņa. Apzināta personība paceļas pāri vienkāršu enerģijas veidu spēkiem – elementiem – cilvēks, kurš savā attīstībā ir gatavs iet tālāk par Dabas sastāvdaļām – augiem, akmeņiem un dzīvniekiem. Izmantojot 5 punktus, jūs varat izveidot piecstaru zvaigzni.

Paliekot par daļu no pašas dabas, t.i. kam piemīt instinktīva izpausmes enerģija, cilvēks vēlas kļūt augstāks par vienkāršu dzīvnieku. Šī vēlme noved pie ticības rašanās – cilvēks atraujas no zemākā attīstības līmeņa un tiecas uz augšu, uz garīgumu, apzināšanos, zināšanām. Pieci ir tā saucamais 5. elements, Austrumu mācību metafizikā tas ir ēteris, mūsdienu virziena izpratnē tas ir pats cilvēks, kā cilvēks. Viņš spēj sevī attīstīt tieši tās īpašības 2, 3, 5, kas lieliski papildinās un pastiprinās viena otru.

Spoguļdatums 23.02.2023 visiem cilvēkiem ienesīs krasas pārmaiņas, palīdzēs saprast, kā neitralizēt negatīvos apstākļus un ienest dzīvē līdzsvaru. Ļoti svarīga diena tiem, kas dzimuši jebkura mēneša 23. datumā, daudzi atklās, ka beidzot viss ir nostājies savās vietās. Sāksies nākamais dzīves posms, parādīsies jauns darbības lauks.

Skaitļa 23 pozitīvās īpašības ir uzņēmība, brīvības mīlestība, talants, sabiedriskums, izcila intuīcija un augsts enerģijas līmenis. Un uz negatīvo – impulsivitāte, konflikts, egocentrisms, sīkums, nepastāvība. Kurš no tiem gūs virsroku, ir atkarīgs no paša cilvēka. Tāpēc 23 ir arī cilvēka skaitlis (2 + 3 = 5), kurš “izveidoja” pats sevi, pēc savas brīvas izvēles.

Cipari valda pār pasauli – tā teica Pitagors. Skaitļa 23 enerģija ir galvenā, pat mistiska. 2 un 3 sakrālajai nozīmei ir dziļa nozīme. Illuminati senatnē ļoti bieži izmantoja šos skaitļus savos rituālos.

 

Astroloģiskā prognoze, uzdevumi un aizliegumi 23.02.2023

2023. gada 23. februāris ir Mēness mēneša ceturtā diena. Tās simbols ir labā un ļaunā zināšanu koks. Šis ir periods, kad sākam redzēt savas rīcības efektu, kad viss nav zaudēts un kļūdu var labot. Mēness atrodas Auna zīmē, kas ir labvēlīgs uzņēmumiem, aktīvai rīcībai, taču briesmas rada tas, ka daudzi mēdz pieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Lai izvairītos no nepatikšanām, kā arī lai pēc iespējas efektīvāk izmantotu spoguļa randiņa potenciālu, izvēlies labestības, miera un gaismas pusi. Izvairies no strīdiem un konfliktiem, nereaģē uz provokācijām.

 

Turpiniet iesākto darbu, saglabājiet un saglabājiet pašu dzīves principu un pirms svarīga lēmuma pieņemšanas pārdomājiet desmit reizes. Atcerieties taktiku un diplomātiju.

Diena labvēlīga ceļojumu sākšanai vai gariem ceļojumiem.

COMMENTS

Leave a Comment