Jaunavai laimīga diena, bet mežāzis nedrīkst padoties; Dienas horoskops 28. augustam visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdan ir sagatavojusi prognozi katrai zodiaka zīmei pašreizējās nedēļas pirmajai dienai, nosaucot to par vienmērīgu un neitrālu.

Abiem žurnālisti ar speciālistes horoskopu strādāja detalizētāk.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem ir jārūpējas par mājas darbiem. Iespējama nelūgtu viesu ierašanās, bet tu tos uzņemsi. Tāpat tev jābūt uzmanīgam, lai apliecinātu savas pozīcijas bez konfliktiem un strīdiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis Šodien visi būs novērsušies no kaut kā svarīga. Turklāt riskēsi iztērēt vairāk naudas, nekā esi plānojis un nekā vari atļauties. Tikai neieslīgsti parādos.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem ir jābūt uzmanīgākiem un gādīgākiem pret apkārtējiem. Bumeranga likums šajā dienā ir pilnā spēkā.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim šī ir sarežģīta diena. Kaut kas nenotiks saskaņā ar plānu. Turklāt visi apkārtējie tev kaut ko pārmetīs. Nepaļaujies arī uz ģimenes un draugu sapratni.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī ir laba un raita diena. Atpūties un svini svētkus, kaut arī bez iemesla. Tu šodien esi spējīgs uz lieliem darbiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī ir laimīga diena Jaunavām. Tu pagaidām vari aizmirst par problēmām un pārpratumiem, vienkārši izbaudi skaisto dienu. Vislabāk ir kopā ar ģimeni vai draugiem doties dabā.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šī ir nelielu ģimenes satraukumu diena. Tomēr pēcpusdienā viss uzlabosies, turklāt pie jums ieradīsies ilgi gaidīti viesi. Viņu sabiedrībā tu beidzot atpūtīsies. Atpūtieties un izbaudiet apkārtējo vidi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien kāds būs vīlies. Tu būsi neapmierināts ar kādu situāciju. Arī pats nespēsiet turēt doto vārdu un izpildīt kādu savu solījumu. Paskaties uz situāciju no otras puses un nevajag dusmoties.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šodien pietrūks komunikācijas. Iespējams, kļūsi pārāk atklāts. Jebkurā gadījumā tu esi sirsnīgs, un tev nevajadzētu sevi par to vainot vai nožēlot teikto.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šodien mežāzis nebūs labā noskaņojumā. Neuztraucieties un nepadodieties un neesi nomākts jau pie pirmajām neveiksmēm. Turklāt nevajadzētu noslēgties sevī – dalies savās domās un raizēs ar ģimeni un draugiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Šī ir laba diena Ūdensvīriem. Tu iegūsi to, uz ko esi cerējis un cerējis. Turklāt mīļotais cilvēks turēs savu vārdu, un tu par to būsi ļoti priecīgs.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien nevajadzētu steigties un steigties uz citiem. Neļaujies manipulācijām un viltībām. Ja esi iemīlējies, centies izrādīt savas jūtas, jo, ja klusēsi, tavu simpātiju objekts var nesaprast tavas patiesās jūtas.

Leave a Comment