Jaunā LOVERAIN by Nadia Kirpa™ konceptuāla veikala boutique-ateljē atklāšana un dizaineres dzimšanas dienas svinības

2018. gada 21.decembra vakarā Rīgas saldākajā ielā, Medus iela 7, ar izsmalcinātu ballīti šaurā draugu lokā tika prezentēts jauns veikala koncepts no LOVERAIN by Nadia Kirpa – boutique un autor-ateljē.

“Tas ir jauns veikala koncepts, kurā mēs lielu uzmanību pievēršam interjeram un īpašas atmosfēras radīšanai. Tas ir īstais boutique, kur katru viesu mēs pieņemam kā draugu – cienājot ar tēju, kafiju un sarunām.” Smaidot stāsta zīmola kreatīva direktore Nadija. Interjerā dominē grafiskais grīdas raksts, kuru turpina hipnotiskais spoguļu dekors, interjeru rotā dažādas hromētas un spoguļu virsmas – tā, lai atstarojumi no stikla virsmām netraucētu LOVERAIN tērpu izskatīšanai.

Nokļūstot veikalā klienti uzzinās sīkāk par zīmolu, varēs izvēlēties gaumīgo lietusmēteli, kleitu, jaciņu vai bikses. Tērpus no esošās kolekcijas zīmols piedāvā uzšūt pēc klienta parametriem, ka arī gadījumā ja vajadzēs pielabot piegulumu vai izveidot īpašo kleitu vai kostīmu kādam svarīgam pasākumam ir pieejams autor-ateljē pakalpojums. Autor-ateljē ir vieta, kur dizainere kļūst tuvāk klientiem, lai savas skices vai idejas piedāvāt jebkura vecuma un miesasbūves sievietēm. Ir arī iespēja atnākt ar savu domu, kuru dizainere pilnveidos un izpaus materiālā.

Lai apsveiktu zīmola dibinātājus ar atklāšanu un dizaineri arī ar dzimšanas dienu, pasākumu apmeklēja tuvie draugi, daži zīmola iecienītie blogu redaktori, pastāvīgie klienti un uzņēmēji, starp kuriem bija M.Čehova Rīgas Krievu teātra jaunā aktrise Natālija Živeca ar draugu, talantīgā vizāžiste Viktorija Fjodorova, modele Valērija Šveca un jaunā uzņēmēja Roza Androsova. Sanāca ļoti intīma atmosfēra, kur katrs varēja uzdot interesējošo jautājumu un pielaikot kārotas preces. “Protams, pirmssvētku laiks ir vienmēr piesātināts ar notikumiem, tāpēc diemžēl vairāk par 20 cilvēkiem netika uz šo pasākumu, bet mēs visus aicinām atnākt ciemos tagad.” – atgādina dizainere.

Apskatīt un pielaikot tērpus dzīvē, veikt individuālo pasūtījumu var atbraucot personīgi uz veikalu Medus iela 7, Rīgā (ieeja no Slokas ielas). Ir arī iespēja atrast pērles no LOVERAIN Jūrmalā – Katana Boutique veikalā. Pārējiem ir iespēja veikt pasūtījumu caur katalogu www.LOVERAIN.eu. Oficiālās LOVERAIN vietnes ir www.facebook.com/LOVERAINdesign un www.instagram.com/LOVERAINdesign.

Pasākuma ietvaros viesus cienāja ar dažādām uzkodām ar medus klātbūtni un ar saldajiem dzirkstošiem dzērieniem. Pasākuma laikā dizainere uzsvēra: “Šodien ir mana dzimšanas diena, tāpēc dalos ar to, kas man pašai pie sirds – mani darinājumi un saldumi. Īpaši medus kūkas – mans favorīts gadiem. Dīvainā kārtā mēs atradām savas ideālas telpas Medus ielā.”.

Par centrālo notikumu izvērtās sarkanas lentītes griešana un turpmākā zīmola attīstības vīzija. Tā zīmols savās telpās ir ieplānojis vadīt dažādas meistarklases un izglītojošos pasākumus, kā arī prezentēt jaunās kolekcijas un pieņemt ārzemju bajerus. “Interesanti, ka bieži svarīgie dzīves notikumi man sakrīt ar dzimšanas dienas datumu. Es ceru, ka tā ir laba zīme!” nobeidzot oficiālo runu teica gaviļniece.

Prezentācijas laikā Nadija Kirpa ar sajūsmu pāradīja pirmās koloborācijas rezultātu – AnnaVanna x LOVERAIN. Sadarbības ietvaros tika apvienoti abu zīmolu spēki un kreativitāte, rezultātā topa jauns produkts – naturālas ziepes ar neatkārtojamo marmora dizainu un īpašo upeņu esences aromātu, pieejamas ekskluzīvi LOVERAIN by Nadia Kirpa boutique veikalā. “Katrs ziepju gabals ir neatkārtojams akcents vannas istabas interjerā.” dalās savās domās Nadija.

AnnaVanna™ ziepes veidotas pēc klasiskās ziepju pagatavošanas receptes, kur tiek izmantotas ēteriskās eļļas un citi pilnīgi dabiski komponenti (māls, piens, medus, kafija, garšaugi, ziedi un.c.). Ziepju izgatavošanai netiek izmantota ziepju ķīmiska bāze, ka arī netiek izmantots NLS (nātrija laurilsulfāts). laurilsulfāts). Lai iegūt savas vislabākās īpašības tādam ziepēm vajag nobriest vismaz 1 mēnesi atkarībā no receptes. Šīs ziepes tiek aromatizētas ar augstas kvalitātes ēteriskāmŠīs ziepes tiek aromatizētas ar augstas kvalitātes ēteriskām eļļām vai ar specializētam smaržām. AnnaVanna ziepes ir piemērotas jebkuram ādas tipam, it īpaši jūtīgai un sausai ādai. Sastāvā ir olīveļļa, ūdens, kokosa eļļa, palmu eļļa, sārms, papildus komponentes ir mainīgas atkarībā no receptes (māls, kafija, medus, sāls, puķes, garšaugi u.c.).

LOVERAIN by Nadia Kirpa™ ir pašmāju modes zīmols, kuru dibināja Pāvels Popovs un Nadija Kirpa. Viņu darbs ir sācies ar ideju, ka biznesam ir jātiekas ar mākslu. Šobrīd zīmols nodarbojas ar tērpu, interjera un aksesuāru dizainu un ražošanu. Modes debīte notika RigaFashionWeek XXI sezonā. Brends ir atpazīstams vairākās valstīs un guvis atziņu citās modes nedēļās un pasākumos. Kā arī kļuva par laureātu prestižā Latvijas Patentu Valdes un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras rīkotajā konkursā “Preču zīme Latvijai – 2015”.

Galvenais produkts ir dažādi lietusmēteļi: caurspīdīgi, dekorēti ar Swarovski, kažokādu vai ar mežģīnēm, oderēti vai siltināti – der dažādiem nolūkiem un sezonalitātei. Sortimentu sastāda arī citi sieviešu tērpi: vilnas mēteļi, jakas, eko-ādas jakas, žaketes, kokteiļkleitas, vakarkleitas, demi-couture produkcija (tērpi, kurus no masveidā produkcijas atšķir roku darba apjoms un šūšanas kvalitāte), svārki, šorti, bikses, blūzes, vestes kā arī citi interesanti un inovatīvi produkti. Ir arī neliels apģērbu klāsts meitenēm, var izvēlēties funkcionālu mēteli vai kombinezonu un izveidot komplektu mammai un meitai.

Produkcija tiek ražota nelielās partijās, lai saglabāt kvalitāti un uzmanību pievērst sīkumiem un detaļām.

Boutique veikalā (Medus iela 7) pieejams autor-ateljē pakalpojums, kas ir esošas kolekcijas tērpu korekcija vai individuāla šūšana, ka arī individuālie pasūtījumi pēc dizainera skicēm.

Nadia Kirpa ir apģērbu ražošanas tehnologs un modes māksliniece. Savu darbību šūšanas sfērā sākusi pirms 14 gadiem mācoties šūšanas tehnoloģiju un konstruēšanas pamatus Burda Rīga skolā, paralēli pabeidzot pamatizglītības skolu. Pateicoties savai pieredzei viņa iestājas RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē. Veiksmīgi aizstājot diplomdarbu par lietusmēteļiem 2010. gadā viņā dabūja inženierzinātņu grādu un vēlāk praktizēja individuāli, ka arī piedalījās dažu īsfilmu tapšanā kā kostīmu māksliniece. Pēc kāda brīža iestājās Latvijas Mākslas Akadēmijā modes mākslas maģistratūrā un arī tur lietusmēteļu temats guva atzinību. Īsi pirms diplomdarba aizstāvēšanas tapis zīmols LOVERAIN by Nadia Kirpa.

Fotogrāfijas: https://failiem.lv/u/z63ghx7n (Fotogrāfs: Pāvels Popovs, www.instagram.com/paulboldman/) un no dizaineres personīgā arhīva.

Leave a Comment