Izdarot šīs darbības jūsu apavi vairs neslīdēs. Kā padarīt savus apavus par anti-ledus apaviem?

Pretledus apavi pašu rokām! Tagad es varu panākt savu sievu un man vairs neslīd kājas, viņa var apdzīt mani un priecāties kā bērns!

Sievas zābaki tika nodoti remontam, zoles bija pilnībā nolietojušās un bija kā slēpes. Viņi man atgrieza zābakus divas dienas vēlāk, ārēji tie izskatījās kā jauni, zole bija raupja un tai nevajadzētu slīdēt, bet nekas īsti nemainījās.

Kad mēs ejam uz veikalu, viņa uz katru savu soli kliedz – dod savu roku, turi to šeit, ak slidens. Man tas apnika, atcerējos vienu vecu metodi no jaunības, kad vēl nodarbojos ar auto virsbūves remontu. Lēti un pietiek uz pāris sezonām, es sev izgatavoju ziemas zābaku analogu no savām botēm, zoles nevar nolietot pat bieži staigājot pa asfaltu.

LASI VĒL: Kas sagaida katru no zodiaka zīmēm 2021. gadā? Ko liktenis ir sagatavojis un kādu pieredzi nesīs jaunais gads?

1.Galvenie elementi: vecs smirģelis ar rupju frakcija, metāla java, āmurs, epoksīdsveķi ar cietinātāju un attiecīgie instrumenti.

2. Sadaliet apli pāris mazos fragmentos, principā jūs varat izmantot parastās smiltis un nemeklēt neko citu, bet pārabudot uz personīgās pieredzes, es secināja, ka efekts ir labāks ja to dara ar smirģeli.

3. Sadrupiniet javas fragmentus līdz smilšu konsistencei, bet ne līdz putekļiem.

4. Izsijājiet caur salīdzinoši smalku sietu, es izmantoju veco frī kartupeļu sietu.

5. Izveidosies smalks maisījums ar nelieliem gabaliņiem.

6. Beriet smiltis vienreizlietojamā traukā, es izmantoju tukšo trauku, kurā bija skābs krējums, galvenais ir pamatne, tai jābūt plakanai.

7. Mēs nostiprinām zābakus horizontāli, pirms tam rūpīgi nomazgājot zoli ar ziepēm un izžāvējot.

8. Paņemiet šķīdinātāju, attaukojiet virsmu. Tam jūs varat lietot alkoholu, benzīnu utt., man ir 646 krājumi, un es zinu tā īpašības, tāpēc es iesaku alkoholu, pretējā gadījumā jūs varat sabojāt krāsu, ja to lieto nepareizi.

9. Sagatavojiet sveķus, cietinātāju, kādu koku maisīšanai un pašu abrazīvu.

10. Mēs nofiksējam kurpes tā, lai tās būtu horizontālā virzienā, pretējā gadījumā sveķi notecēs.

11. Vispirms sveķus atšķaida ar abrazīvu līdz vajadzīgajam blīvumam, tikai pēc tam pievieno cietinātāju.

LASI VĒL: Uzvāriet banānu, izdzeriet šo ūdeni uz nakti un redzēsiet, kas notiks

12. Tālāk uzklājiet uz zoles paštaisītās radzes, ja kaut kur notecēs garām, tas nav biedējoši, liekais nodrups staigāšanas procesā.

Atstājam apavus uz dienu un pēc tam varam drosmīgi doties pastaigā pa jebkuru ledu, iekštelpās šīs radzes nerada īpašu klaboņu, ejot nav jocīgu sajūtu, bet ir viena blakne – tagad es panāku sievu, bet viņa man aizsteidzas pa priekšu un priecājos kā bērns. Varbūt kādām noderēs manis radītā metode.

Pievienot komentāru