Galkins pastāstīja, kā Pugačova gatavojas nāvei

Komiķis Maksims Galkins godīgi atbildēja uz jautājumu par sievas Allas Pugačovas nenovēršamo nāvi. Mākslinieks atzina, ka viņš un 70 gadus vecā sieva jau ne reizi vien bija runājuši par viņas iespējamo nāvi, īpaši attiecībā uz abu kopīgajiem bērniem – dvīņiem Hariju un Lizu, kuriem septembrī apritēja tikai septiņi gadi.

Sarunā ar raidījuma “Parunāt” vadītāju Irinu Šihmenu Galkins apstiprināja, ka Alla Borisovna lieliski saprot, ka viņai vairs nav daudz laika palicis šajā dzīvē.

Varbūt tieši tāpēc dziedātāja pēdējā laikā visu savu laiku tērē savai meitai un dēlam, veltot daudz vairāk laika nekā pats komiķis. “Es ceru, ka man būs laiks viņiem kaut ko iemācīt,” tā pēc mākslinieka vārdiem bieži saka Alla. Arī pats Maksims latentā veidā gatavojas Pugačovas nāvei.

LASI VĒL: Pazīt var tikai pēc balss: kas noticis ar Laimas Vaikules seju? 66 gadus vecā dziedātāja pārsteidza fanus ar savu izskatu

Piemēram, viņš atzīst, ka cenšas nopietni uztvert savu veselību un vairs neriskē ar savu dzīvību, jo drīz Lisai un Harijam būs tikai tēvs, kurš viens pats par viņiem rūpēsies. Tajā pašā laikā Galkins atzīmēja, ka viņu pārī ar Pugačovu tieši viņš ir tas, kurš vienmēr izturas kā pensionārs, bet dziedātāja gluži pretēji izturas vieglprātīgi un alkst piedzīvojumu.

Arī tagad, kad dziedātāja jau ir pārkāpusi 70 gadu robežu, komiķis apliecina, ka viņā neredz vecu sievieti, lai gan viņš atzīst, ka tas, iespējams, notiek tāpēc, ka viņi pavada daudz laika kopā, un tuvinieku izskata izmaiņas bieži vien nav tik pārsteidzošas.

COMMENTS

Pievienot komentāru