Goodyear atrāda vasaras riepas

EfficientGrip SUV –  riepa bez kompromisa drošības un veiktspējas jomā

EfficientGrip SUV ir īpaši izstrādāta tieši krosoveriem un apvidus automašīnām. Riepā integrētā degvielas ekonomijas tehnoloģija (Fuel Saving Technology) nodrošina mazāku degvielas patēriņu un zemāku CO2 izmešu līmeni. EfficientGrip SUV ir piemērota plašam apvidus automobiļu klāstam no masīvākajiem līdz nelieliem apvidus krosoveriem. Riepa tapusi kā atbildes reakcija uz pieaugošo tirgus pieprasījumu pēc samazinātas ietekmes uz apkārtējo vidi, tajā pašā laikā nemazinot veiktspēju un drošības līmeni.

EfficientGrip SUV ir iekļauta ražotāja oriģinālaprīkojumā automobiļiem Range Rover Evoque, Audi Q3, Honda CR-V, Nissan Qashqai un Renault Koleos. Pieejamas 46 dažādu izmēru EfficientGrip SUV (diametrs no 16 līdz 22 collām), no kurām viens izmērs pieejams ar SoundComfort tehnoloģiju.

Eagle F1 Asymmetric SUV – augsta veiktspēja

Eagle F1 Asymmetric SUV ir augstas veiktspējas (Ultra High Performance) riepa, kas izstrādāta ar mērķi samazināttrokšņa līmeni, tā padarot pārvietošanos komfortablāku. Active Corner Grip tehnoloģija un progresīvs gumijas sastāvs paaugstina stabilitāti  un saķeri ar ceļa segumu. Asimetriskais dizains atvieglo ūdens aizvadīšanu unsamazina akvaplanēšanas risku. Protektora zīmējums veidots tā, lai uzlabotu saķeri ar ceļa virsmu un nodrošinātu labāku vadāmību uz slapja ceļa seguma.

Eagle F1 Asymmetric SUV ir iekļauta ražotāja oriģinālaprīkojumā automobiļiem Land Rover Range Rover & Range Rover Velar, LR Discovery V, BMW X5/X6, Porsche Cayenne un Jaguar F-Pace. Pieejamas 23 dažādu izmēru Eagle F1Asymmetric SUV (diametrs no 18 līdz 22 collām), no kurām 4 izmēri ir pieejami ar SoundComfort tehnoloģiju(245/45R21, 255/55R18, 275/45R20 un 255/50R19).

SoundComfort tehnoloģija klusākai automobiļa kustībai

Goodyear vasaras riepu piedāvājumā tagad pieejami 23 izmēri ar skaņu slāpējošo SoundComfort tehnoloģiju. Tās pamatā ir skaņu absorbējošas poliuretāna putas, kas aktīvi slāpē riepas kustības vibrācijas izraisīto troksni. Auto vadītāja un pasažieru uztvertais trokšņa līmenis samazinās par aptuveni 4dB. Šī tehnoloģija padara salonu divreiz klusāku, salīdzinājumā ar riepām bez putām, pie kam neietekmējot citas riepas īpašības.

SoundComfort tehnoloģija saglabājas aktīva visā riepas lietošanas laikā, neietekmējot rites pretestību, nobraukumu vai maksimālo ātrumu.

EfficientGrip Performance – vairākkārtēja testu uzvarētāja

Augstas veiktspējas riepa EfficientGrip Performance sniedz augstāku komforta līmeni un zemāku degvielas patēriņu. Inovatīvais trīsdimensiju protektora raksts nodrošina uzlabotu saķeri ar ceļa segumu, savukārt ActiveGrip tehnoloģija – īsāku bremzēšanas ceļu gan uz slapja, gan sausa ceļa seguma. Inovatīvais gumijas sastāvs sniedz riepai nepieciešamo līdzsvaru starp saķeri ar mitru ceļa segumu un rites pretestību.

EfficientGrip Performance ir iekļauta ražotāja oriģinālaprīkojumā automobiļiem BMW X1, Mercedes Benz C-klase un Audi A3. Pieejamas 85 dažādu izmēru EfficientGrip Performance (diametrs no 14 līdz 20 collām), no kurām 2 izmēri ir pieejami ar SoundComfort tehnoloģiju (215/55R16, 225/55R16).

Eagle F1 Asymmetric 3 – UHP klases riepa

Eagle F1 Asymmetric 3 ir premium kategorijas riepa augstas veikstpējas riepu segmentā. Izmantojot  aktīvās bremzēšanas tehnoloģiju (Active Braking Technology), bremzēšanas laikā riepas saskares virsma ar ceļu palielinās, kas ļauj nodrošināt īsāku bremzēšanas ceļu gan uz sausa, gan slapja ceļa seguma. Eagle F1 Asymmetric 3 riepu galvenais elements ir saķeri pastiprinošais savienojums, kas nodrošina labāku saķeri ar ceļu bremzēšanas laikā, kā arī labāku vadāmību gan uz slapja, gan sausa ceļa seguma. Jaunā tehnoloģija gādā par stūrēšanas precizitāti un izturību, uzlabojot arī vadāmību, veiktspēju pagriezienos, protektora nodiluma rādītājus un degvielas ekonomiju.

Eagle F1 Asymmetric 3 ir iekļauta ražotāja oriģinālaprīkojumā automobiļiem Jaguar XF, Mercedes Benz E-klase, BMW 5-sērija, Audi A8, VW Arteon, Porsche Panamera un Tesla Model X. Pieejamas 99 dažādu izmēru Eagle F1 Asymmetric 3 (diametrs no 17 līdz 22 collām), no kurām 10 izmēri ir pieejami ar SoundComfort tehnoloģiju (225/50R17, 225/55R17, 235/50R18, 245/35R20, 245/40R19, 255/45R18, 255/45R19, 265/40R20, 265/35R22, 285/35R22).

Par Goodyear

Goodyear ir viens no lielākajiem riepu ražotājiem pasaulē. Kompānija nodarbina aptuveni 64 000 cilvēku, un tās izstrādājumi tiek ražoti 48 ražotnēs 22 pasaules valstīs. Divos inovāciju centros, kas atrodas Akronā (Ohaijo štatā) un Kolmārbergā (Luksemburgā), tiek izstrādāti moderni produkti un pakalpojumi, kas nosaka nozares tehnoloģiju un snieguma standartu. Plašāku informāciju par Goodyear un tā izstrādājumiem skatiet šeit: https://www.goodyear.eu/corporate_emea/.

Pievienot komentāru