Garšīgi un ļoti efektīvi; Šokolādes un kabaču smalkmaizītes

Ja jums patīk šokolādes kūkas un vēlaties kaut ko mazliet neparastāku, šī cukini kūka ir tieši tas, kas jums vajadzīgs.

Lai gan tas varētu izklausīties pārsteidzoši, cukini piešķir kūkai lielisku mitrumu un tekstūru, padarot to īpaši sulīgu un garšīgu.

Šajā receptē mīkla ir pagatavota no parastiem baltiem miltiem un augu eļļas, kas nodrošina maigu, drupanu struktūru ar vieglu un patīkamu garšu.

Tā rezultātā iegūstat kūku, kas ir perfekti mīksta, ar izteikti mitru drupatu un šokolādes gabaliņiem, kas kūst uz mēles.

Labākais ir tas, ka jūs varat izmantot jebkuru cukini, kas jums ir pa rokai – zaļu, dzeltenu vai gaiši zaļu.

Ja cukini miza ir maiga, droši atstājiet to, jo sarīvējot kopā ar mīkstumu, tas kūkai piešķirs papildu tekstūru. Šokolādes izvēle ir pilnībā jūsu ziņā. Ja vēlaties intensīvāku garšu, izvēlieties rūgto šokolādi, taču, ja vēlaties ko maigāku, piena vai balta šokolāde arī būs lieliska.

Kombinējiet dažādus veidus vai palieciet pie sava mīļākā – gala rezultāts būs neapšaubāmi garšīgs.

Izmēģiniet šo kūku, lai pārsteigtu sevi un savus mīļos ar neticami garšīgu desertu, kas izceļas ar neparastu sastāvdaļu kombināciju. Tas ir lielisks veids, kā izmantot svaigus cukini, un iegūt saldu gardumu, kas iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos.

Sastāvdaļas apaļai pannai ar 26 cm caurumu: Fond cukurs 200 grami augu eļļa 130 ml. olas 2 gab. cukini 150 grami sāpes 300 grami cepamais pulveris 1 tējk. sāls 1/4 tējk. šokolāde 100 grami

Bļodā apvienojiet olas, sviestu un cukuru. Sakuļ līdz gludai (var vienkārši maisīt ar putojamo slotiņu).

Pievieno rīvētu cukīni.

Sajauc. Pievieno ar cepamo pulveri izsijātus miltus un sasmalcinātu šokolādi, samīca mīklu.

Liek to ietaukotā pannā un liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep līdz sausa, apmēram 35-45 minūtes. Atdzesē un pasniedz.

Lai labi garšo! Bon apetit!

Leave a Comment