Finanšu horoskops 2023. gada septembrim: rudens sākuma prognoze

Rudens mēneša sākums retrogrādā Merkura un Veneras ietekmē sola interesantu finanšu periodu visām zodiaka zīmēm.

Septembra sākums sola iespējas sekmīgi attīstīt naudas lietas, taču astrologi brīdina par retrogrādības radītajām ilūzijām un grūtībām.

Piesardzība un apzinīgums finanšu lēmumu pieņemšanā kļūst ārkārtīgi svarīgi, brīdina žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem septembris sola saglabāt uzvaras gājienu. Astrologi iesaka neorganizēt finansiālas cīņas, bet turēties līdzi visiem pārējiem. Progress nāks dabiski, bez nepieciešamības izmantot brutālu spēku. Svarīgi ir saglabāt atslābumu un nepeldēt pret straumi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem mēnesis sāksies ar izaicinājumu domāt ne tikai par naudu, bet arī par iemesliem, kas traucē sasniegt finansiālus panākumus. Venera nodrošinās iedvesmu un nestandarta domāšanu, palīdzot tev rast atbildes uz sarežģītiem jautājumiem. Šis ir laiks, kad ir vērts atbrīvoties no negatīviem uzskatiem un noticēt savām spējām.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem vajadzētu sākt mēnesi ar tīrīšanu un sakārtošanu mājās un darba vietā. Šī kārtība palīdzēs sakārtot domas un palīdzēs izvēlēties svarīgas lietas, ko darīt. Planētas iesaka turpināt iesāktās lietas un novest tās līdz loģiskam noslēgumam, izvairoties no izplūdušām ilūzijām.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim mēneša sākumu var pavadīt finansiālas un darba nepatikšanas. Tomēr, lai veiksmīgi pārvarētu šos pārbaudījumus, ir svarīgi stiprināt ticību sev un neatkāpties no saviem plāniem. Svarīgs šī mēneša aspekts būs apkārtējo atbalsts un iespēja palīdzēt tuviniekiem finanšu jautājumos.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas gaida liekulīgi padomdevēji un potenciālas enerģijas lamatas. Venera palīdzēs izjaukt skaudīgu cilvēku plānus, taču svarīga ir arī apņēmība un piesardzība. Uzticēties cilvēkiem, īpaši finanšu jautājumos, vajadzētu piesardzīgi. Līdzsvarota pieeja palīdzēs izvairīties no nepatīkamām situācijām.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas var sākt rudeni ar ambicioziem plāniem. Retrospektīvais Merkurs var iedragāt pārliecību par sevi, taču tev nevajadzētu mazināt savu apetīti pēc panākumiem. Šis ir labvēlīgs laiks karjeras sasniegumiem un mēģinājumiem pierādīt savu spēku. Aktuāli būs saprātīgi pirkumi, bet lielus ieguldījumus vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šis mēnesis ir piemērots sasniegumu un iespēju analīzei, kā arī nākotnes plānošanai. Nakts gaišreģu mājieni norāda uz labvēlīgu laiku, lai pilnveidotu savas prasmes un meklētu jaunu darbu. Svarīgi pirms rīcības rūpīgi izsvērt visus “par” un “pret”.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem ieteicams atstāt aiz muguras bailes un šaubas. Septembris piedāvā unikālu iespēju mainīt savu dzīvi un atbrīvoties no neizpildītiem uzdevumiem. Apņēmība un uzmanība pret detaļām palīdzēs tev panākt stabilitāti finanšu jautājumos.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem, pieņemot finansiālus lēmumus, jāpaļaujas uz savu iekšējo nojautu. Tev jābūt uzmanīgam, īpaši svarīgās lietās, jo retro Merkurss var radīt nepatikšanas. Tuvinieku un draugu atbalsts var būt ļoti noderīgs.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis ir svarīgi nepadoties negatīvām emocijām un saglabāt ticību saviem panākumiem. Šajā periodā nevajadzētu tērēt naudu nevajadzīgām lietām un sliktiem ieradumiem. Īpaša uzmanība jāpievērš laika norobežošanai starp darbu un mājām, jo personīgās un profesionālās dzīves sfēras tagad ir īpaši svarīgi saglabāt līdzsvarā.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem vajadzētu būt uzmanīgiem ar aizņemtajām summām un izvairīties no finansiāliem riskiem. Rudens būs laiks, kad pieticīgi ieguldījumi un tēriņi palīdzēs izvairīties no finansiālām grūtībām. Astrologi brīdina Ūdensvīrus par iedomības un savtīguma bīstamību, kas var novest pie konfliktiem un konkurences. Tā vietā ieteicams sezonu sākt ar līdzsvarotāku un mierīgāku pieeju finansēm.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm septembra sākums sola veiksmīgu periodu. Planētas atbalstīs viņu vēlmi sasniegt profesionālo izaugsmi un finansiālus panākumus. Veneras spēcīgā pozīcija būs labs atbalsts ceļā uz ambiciozu mērķu īstenošanu. Galvenais Zivīm ir saglabāt ticību sev, jo viņu pozitīvā domāšana un pašpārliecinātība piesaistīs veiksmi un labvēlīgas pārmaiņas.

Leave a Comment