Vērsim jāuzmanās, bet Mežāzim dīvaina diena; Dienas horoskops 31. augustam visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdan sagatavoja prognozi par 2023. gada vasaras pēdējo dienu visiem zodiaka apļa pārstāvjiem. Viņa nosauca šo dienu par izcilu iespēju laiku. Žurnālisti strādāja ar ekspertes prognozi 2023. gada 31. augustam.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem jābūt īpaši koncentrētiem un uzmanīgiem. Tad jūs nepalaidīsiet garām neko svarīgu un nepieļausiet kļūdas. Šī ir pozitīvi noskaņota diena. Neesi skops ar komplimentiem – dāvā citiem labas emocijas.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsim būs ļoti grūti pareizi novērtēt notikumus un situācijas. Nekaisies ar pelniem uz galvas, ja kaut kas neizdodas. Analizē savas kļūdas un ej tālāk. Neapstājies un no nekā nebaidies.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien sāks par kaut ko vai kādu šaubīties. Būs daudz jautājumu un padomu no malas. Tev nevajadzētu tos visus noraidīt. Iespējams, ir vērts ieklausīties un izmantot tos, lai gūtu panākumus.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži visu darīs pareizi. Tomēr nevajadzētu gaidīt grandiozus rezultātus. Jums būs nepieciešama pacietība un miers. Nevelciet laiku.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir veiksmīga diena Lauvām. Jums izdosies viss, ko esat iecerējuši. Tomēr ļaujiet lietām ritēt pašplūsmā, nepiespiežiet un neforsējiet, citādi jūs gūsiet pretēju efektu. Esiet pacietīgi – un uzvara un citu cilvēku cieņa būs jūsu rokās.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šodien tiks dotas daudzas iespējas un izredzes. Nepadevies, rīkojies un uzņemies iniciatīvu. Spēj priecāties arī par citu panākumiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien kaut ko vai kādu zaudēs. Šķiet, ka tev vajadzētu būt sarūgtinātam. Taču tu atviegloti atvilksi elpu, jo patiesībā nezaudēsi, bet gan atbrīvosies no tā, kas tevi vilka uz leju un traucēja sasniegt savus mērķus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien vajadzētu nodarboties ar plānošanu, sarunām un līgumiem. Nesteidzies pieņemt lēmumus, pat ja tev viss šķiet jēgpilni.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šodien tiks uzaicināti uz svarīgu tikšanos, kurā tev kaut kas jāapspriež un jāpieņem lēmums. Visticamāk, tā būs persona, kas tev ļoti palīdzēs.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim diena sāksies dīvaini un pat nesaprotami. Tomēr tev izdosies savākties un noskaņoties darbam. Tu dažas lietas pazaudēsi, bet vēl vairāk atradīsi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem astrologi iesaka šodien nesteigties ne uz ko. Labāk palēnināt tempu un visu darīt ļoti uzmanīgi, lai nepalaistu garām neko svarīgu vai nepieļautu kļūdas. Iespējams, tev tiks izteikts ilgi gaidīts piedāvājums. Tomēr nesteidzies piekrist, bet rūpīgi izanalizē visus par un pret.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Šodien ikvienam būs nepieciešama palīdzība un atbalsts no Zivīm. Izdari kādu labu darbu, palīdzi. Tomēr esi gatavs, ka labestība ir sodāma un kāds tev kaut ko pārmetīs. Neaizvainojies, bet vienkārši nogaidi: laiks visu sakārtos savās vietās. Personīgajās attiecībās pozitīvisms un humora izjūta palīdzēs nogludināt asās šķautnes.

Leave a Comment