Festivāla “Jūras Pērle” afterparty uzstāsies Aleksejs Kortņevs un Goša Kucenko

No 30.jūlija līdz 3.augusta Dzintaru koncertzālē notiks Otrais starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras Pērle”. Katru vakaru Dzintaru pludmalē, restorānā X.O Beach Lounge & Club (ieeja no Turaidas ielas) notiks krāšņas un interesantas afterparty.

31.jūlija vakarā, plkst. 23:00 pasākuma viesi varēs baudīt Alekseja Kortņeva un leģendārās Krievijas grupas “Ņeščastnij slučai” daiļradi, savukārt 1.augustā, tajā pat laikā neformālā vidē klausītāju priekšā stāsies populārais aktieris un televīzijas raidījumu vadītājs Goša Kucenko ar savu muzikālo kolektīvu.

Krievijas mūziķi un dziesmu autoru, teātra un kino aktieri, televīzijas raidījumu vadītāju Aleksandru Kortņevu un rokgrupu “Ņeščastnij slučai” klausītāji mīl jau 35 gadus! Kolektīvu 1983.gadā izveidoja Kortņevs un ne mazāk populārais latviešu izcelsmes televīzijas raidījumu vadītājs, režisors, aktieris un mūziķis Valdis Pelšs. Pateicoties ironiskajam stilam un tekstiem, kā arī izrāžu režijai un darbam KVN, grupa drīz vien kļuva populāra Maskavas studentu vidū. Savas karjeras laikā grupa laida klajā desmit studijas albumus un vairāk nekā 20 video. Vēl lielāku publikas mīlestību “Ņeščastnij slučai” iekaroja, pateicoties auglīgai sadarbībai ar satīras teātri “Kvartet I”. Sadarbības rezultātā tapa filmas un izrādes “Radio diena” un “Vēlēšanu diena”, kurās skan grupas dziesmas.

Savukārt talantīgais Krievijas teātra un kino aktieris, scenārists, režisors un televīzijas raidījumu vadītājs Goša Kucenko, kurš kļuva populārs, pateicoties dalībai Jegora Končalovska “Antikillerā” un Timura Bekmambetova “Naktssardzē”, burtiski dažu gaidu laikā paguva gan nofilmēties vairākos lielbudžeta projektos, gan arī atveidot krievu ģenerāli amerikāņu filmā “Dāvana” kopā ar Šeinu Vestu un Džonatanu Praisu. Turklāt aktieris lieliski tika galā ar komēdiju raksturiem Aleksandra Striženova filmā “Mīlestība – pārvērtība”. Taču ne visi zina, ka Kucenko talanti ir daudz plašāki nekā tikai aktiermeistarība. Līdztekus kino un teātra lomām Goša daudzus gadus arī muzicē. 2010.gadā viņš laika klajā ilgi gaidīto debijas albumu “My World”, bet 2014.gadā – albumu “Mūzika”. Jūrmalā Kucenko skatītājus priecēs tieši ar savu muzikālo daiļradi.

Otrais starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras Pērle” notiks no 30.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Šogad festivālu apmeklēs vairāk nekā 140 populāru aktieru, režisoru, producentu, scenāristu, komponistu no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm. Skatītājus gaida piecas neaizmirstamas dienas kopā ar iemīļotajiem māksliniekiem – koncerti, sporta spēles pludmalē, radošās tikšanās, ballītes un daudz kas cits.

Festivāla dalībnieku vidū: Regimants Adomaitis, Vera Aļentova, Mihails Bojarskis, Anna Boļšova, Jouzs Budraitis, Igors un Vadims Verņiki, Jevgēņijs Doga, Tatjana Dogiļeva, Dmitrijs Djuževs, Oļesja Žeļezņaka, Ivars Kalniņš, Goša Kucenko, Aleksejs Kortņevs, Anna Kovaļčuka, Eiklīds Kirdzidis, Valērija Lanskaja, Irina Medvedeva, Vladimirs Meņšovs, Ludmila Maksakova, Irina Muravjeva, Romāns Mirošņičenko, Anastasija Nemojaleva, Svetlana Nemoļajeva, Jurijs Nikolajevs, Levons Oganezovs, Valdis Pelšs, Leonīds Serebreņņikovs, Sergejs Stepančenko, Igors Skļars, Semjons Strugačevs, Valentīna Talizina, Svetlana Toma, Aleksandrs Oļeško, Dmitrijs Haratjans, Eva Šikuļska, Aleksandrs Zacepins, Žuljēns Dasēns, Kjāra di Bari, daudzas citas teātra un kino zvaigznes.

Katru dienu festivāla vakara programma turpināsies ar afterparty pludmales atpūtas kompleksā X.O Beach Lounge & Club, kur daudz privātākā gaisotnē būs iespēja tikties ar festivāla viesiem un paklausīties populāru muzikālo kolektīvu un mākslinieku uzstāšanos.

Festivāla lapa Facebook: https://www.facebook.com/events/170356867148483/

Festivāla biļetes pieejamas Biļešu serviss kasēs un interneta vietnēs www.bilesuserviss.lv un www.jurasperle.lv .

Festivāla “Jūras Pērle” organizatori: kompānija “Amber Way”.

Pievienot komentāru