Estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs pārsteidz fanus ar savu jauno izskatu

Pagājušajā gadā Filips Kirkorovs atkārtoti dzirdēja kritiskas atsauksmes par savu aizmirsto izskatu, un viņam tika ieteikts ievērot diētu un sazināties ar stilistu. Popa zvaigzne devās soli tālāk un vairākas reizes izmantoja plastiskās ķirurģijas pakalpojumus.

Filips Bedrosovičs meklēja speciālistu, lai zaudētu svaru un atgūtu savu spēku. Tagad viņa izskats tiek pielāgots pašmāju šovbiznesam.

Sākotnēji publiku šokēja popa karaļa lēmums, bet pārsteigums un neizpratne pieauga, kad viņš parādījās sabiedrības priekšā kā pārveidots dziedātājs.

Lasi vēl: Kurš teica, ka Latvijā sapņi nepiepildās? Lūk bijusī VID amatpersona īsā laikā pēc aiziešanas no dienesta kļuvusi par miljonāru

Kaut arī Kirkorova ķermenis tiešām ir atjaunojies, tas raisa jautājumu par to, cik ilgi viņš spēs saglabāt savu jauno formu.

Daži cilvēki tagad pievēršas Filipa Bedrosoviča viduklim vai krūtīm. Tomēr daudzi interneta lietotāji smejās par Kirkorovu ar viņa jauno izskatu, atzīmējot pastāvīgi izspūrušo zvaigznes frizūru un pavisam baltu bārdu.

Daži cilvēki sāka salīdzināt mākslinieku ar viņa tēvu, jo dažos kadros Filips izskatās kā Bedrosa klonējums. Citus uztrauc, ka tagad uz skatuves un ielām var redzēt tikai Kirkorova dubultnieku, kurš izskatās tik pat amizanti.

Lasi vēl: Bijušais Eirovīzijas dalībnieks Dima Bilans publiski atklāj taisnību par smagu saslimšanu un kā ar to nākas sadzīvot

Tomēr Filips Bedrosovičs pats nepievērš uzmanību aizvainojošiem komentāriem, un turpina lepoties ar savas plastiskās operācijas rezultātu.

Nesenajā koncertā Kirkorovs parādījās uz skatuves, savu slaido ķermeni cieši pārklājis ar elastīgām zeķbiksēm.

Skatītājiem nekas netika paslēpts no kamerām, arī ne Filipa Bedrosoviča izceltās krūtis, ne šovbiznesa karaļa cirkšņi, kas bija pārklāti ar plānu audumu.

Fotogrāfijas tūlīt tika izplatītas tīmeklī, un atkal dziedātājs kļuva par fenomenu.

Lasi vēl: Latvijas ārlietu minists Edgars Rinkēvičs nāk klajā ar svarīgu lēmumu. Šis varētu neiepriecināt mūzikas fanus.

Tiek radīts iespaids, ka nākotnē Kirkorovs uz skatuves varētu parādīties tikai tajos tērpos, kas pieguļ viņa skandalozajām vietām – un tas turpināsies tik ilgi, kamēr viņš nepieņems lēmumu atkārtoti izmantot plastiskās ķirurģijas pakalpojumus.

Pievienot komentāru