Bijušais Eirovīzijas dalībnieks Dima Bilans publiski atklāj taisnību par smagu saslimšanu un kā ar to nākas sadzīvot

Mākslinieks pārstājis slēpt no faniem taisnību par esošo stāvokli. Bilans atzinis, ka ikdienas dzīve palikusi par smagu cīņu.

Dima Bilans, kas ir 41 gadus vecs un pazīstams ar hītu “The Impossible is Possible”, nesen dalījās ar sēru ziņām, kas saistītas ar viņa mīluli – melno kaķi Solomonu, kam konstatēja imūndeficīta vīrusu.

Lasi vēl: Latvijas ārlietu minists Edgars Rinkēvičs nāk klajā ar svarīgu lēmumu. Šis varētu neiepriecināt mūzikas fanus.

Lai gan mākslinieks nešaubīgi iegulda naudu, lai izārstētu savu mīluli, veterinārārstu prognozes ir nedrošas.

Solomons, Dima Bilana mīlulis, saskārās ar vēl citām veselības problēmām, ieskaitot diabētu un smaganu slimības, kas prasīja vairāku zobu izņemšanu un asins pārliešanu.

Bilans nav žēlīgs, kad runa ir par sava kaķa veselību – viņš izmanto tikai labākās zāles un barības, piemēram, karaļa krabjus, kas maksā aptuveni sešdesmit eiro par kilogramu, garneles un visdārgākās zivis.

Dzīvoklī, kas paredzēts kaķim, ir ievietoti masieri un psihologi, un tas ir aprīkots ar īpašu telpu ar gultu un kaķu portretiem pie sienas.

Starp citu, Belanam pašam ir cīņa ar personīgām problēmām.

Lasi vēl: AS “Rīgas siltums” izsludina svarīgu paziņojumu saistībā ar jaunu siltumenerģijas tarifu

Nesen intervijā ar Kseniju Sobčaku, mākslinieks atzina, ka cīnās ar alkoholismu. Daudziem ir atmiņā Belana skandalozais uzstāšanās Samarā, kur viņš kāpa uz skatuves, esot dzērumā.

Šī pieredze iemācīja dziedātājam daudz, un viņš pieņēma lēmumu uz visiem laikiem atteikties no alkohola.

COMMENTS

Pievienot komentāru