Esi piesardzīgs ar emocijām un vārdiem; Andželas Perlas dienas horoskops 24. janvārim visām zodiaka zīmēm

Pazīstamā astroloģe Andžela Perla brīdina, ka trešdien, 2024. gada 24. janvārī, ir jābūt piesardzīgiem emociju un vārdu izpausmēs, jo pastāv augsts konfliktu risks bez redzama iemesla.

Šajā dienā ieteicams samazināt komunikāciju, kā arī izvairīties no tikšanās un iepazīšanos. Abiem žurnālisti ir analizējuši astroloģisko prognozi katrai zodiaka zīmei.

Uguns stihijas zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auni šodien saskaras ar nepieciešamību veikt daudzus uzdevumus vienlaicīgi. Ir svarīgi savākties, koncentrēties uz svarīgāko un ievērot grafiku. Var rasties sadzīves problēmas, kas prasa steidzamus risinājumus. Ar tām ir iespējams tikt galā, ja vien saglabāsi mieru un neļausi agri atslābt. Izvairieties no negatīvisma un slikta garastāvokļa, īpaši dienas vidū. Atrodi prieku un iedvesmu, darot lietas, kas sniedz gandarījumu. Vakarā ieteicams pavadīt laiku vienatnē un atpūsties.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām būs izaicinoša diena, kas prasīs patstāvīgas pūles. Ieteicams paļauties uz saviem spēkiem un prasmēm. Pastāv konfliktsituāciju risks ar priekšniecību, jo būs grūti pierādīt savu taisnību un aizstāvēt savas pozīcijas. Nepieciešama pacietība un apņēmība. Tomēr ģimenes vidē viss noritēs raiti un harmoniski, ar patīkamām ziņām no radiniekiem. Vakaru labāk pavadīt mājīgā kafejnīcā ar draugiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem ieteicams sākt dienu bez steigas un sasteigtiem lēmumiem, lai izvairītos no iespējamām kļūdām un finansiāliem zaudējumiem. Pēc pusdienām situācija uzlabosies un sāks dominēt pozitīvas tendences. Dienas otrā puse ir piemērota tikšanās un socializēšanās pasākumiem, kā arī ģimenes jautājumu risināšanai. Vakaru ieteicams veltīt mīļotajam cilvēkam.


Zemes stihijas zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsi gaida patīkams dienas sākums, kurā viss būs pavisam viegli. Pat vissarežģītākie uzdevumi un jautājumi būs tev pa spēkam. Palīdzība parādīsies no cilvēkiem, uz kuriem nebiji rēķinājies, un var sākties daudzsološa sadarbība. Dienas otrajā pusē pievērs uzmanību personisko attiecību harmonizēšanai un saskarsmei ar tuviniekiem. Jaunas idejas, kas radīsies jūsu starpā, var tikt veiksmīgi kopīgi īstenotas.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas dienu sāks ar konfliktiem, ko izraisīs citu cilvēku neizpratne un nesaskaņas. Savas nostājas aizstāvēšana var ietekmēt attiecības, taču ir svarīgi ieklausīties savā intuīcijā. Dienas otrā puse būs mierīgāka, iespējama tikšanās ar senu paziņu, kas pavērs iespēju atdzīvināt vecās saites.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šajā dienā vajadzētu saglabāt mieru sarežģītās situācijās, īpaši negaidītā sadarbībā ar nepazīstamiem cilvēkiem. Izvairies no negatīvām emocijām un konfliktu provocēšanas, dodot priekšroku rūpīgi pārdomātiem lēmumiem. Ja tev nepieciešams atbalsts, vērsies pie ģimenes, radiem un uzticamiem draugiem. Vakars nesīs patīkamas tikšanās un labas ziņas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru