Esi piesardzīgs ar emocijām un vārdiem; Andželas Perlas dienas horoskops 24. janvārim visām zodiaka zīmēm

Gaisa stihijas zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien ik uz soļa sastapsies ar nelieliem pārpratumiem, īpaši saskarsmē ar apkārtējiem. Iespējami strīdi un konflikti, tāpēc ieteicams izvairīties no provokācijām un nesarežģīt situāciju. Sagaidi pozitīvas tendences, kas sāks izpausties dienas otrajā pusē. Plāno svarīgas tikšanās un uzdevumus šim laikam, vēlams lietas paveikt patstāvīgi, nepaļaujoties uz palīdzību no malas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien visu uztvers pārāk nopietni, un pat sīkumi var sabojāt tev garastāvokli. Atbalstu depresijas gadījumā var saņemt no tuviniekiem un draugiem. Dienas otrajā pusē ķeries pie jaunām aktivitātēm un projektiem, lai novērstu savu uzmanību. Tas palīdzēs tev izvairīties no negatīvām emocijām. Ir iespēja iegūt jaunas zināšanas un satikt cilvēkus, kuru pieredze var būt noderīga, iesaka astroloģe Andžela Perla.


Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīram šodien dzīve nesīs negaidītus notikumus, var nākties mainīt plānus, taču viss izdosies uz labo pusi. Gaidāmas patīkamas tikšanās, un vientuļajiem zīmes pārstāvjiem tiek solīta interesanta un daudzsološa iepazīšanās. Finanšu lietās esi piesardzīgs un neizrādīsi vieglprātību. Kopumā diena solās būt labvēlīga un pat laimīga. Vakarā varēsi lepoties ar saviem sasniegumiem.

 

Ūdens stihijas zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim šodien būs lieliskas un daudzsološas idejas. Tev nevajadzētu tās noraidīt, taču atturēties no sasteigtas īstenošanas, jo iespējams, ka šobrīd tev nav nepieciešamo resursu. Profesionālajā jomā paveras daudzsološi apvāršņi, tāpēc šī ir lieliska diena, lai sāktu kaut ko jaunu, mācītos un iegūtu svaigu informāciju. Pēcpusdienā gaidāms daudz darāmā, tostarp palīdzība citiem, kā arī patīkami pavērsieni ģimenes jomā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem ieteicams neatlikt svarīgas lietas un jautājumus uz vēlāku laiku. No rīta tev vajadzētu drosmīgi ķerties pie jauniem projektiem, jo tev ir skaidra ideja, kā sasniegt savus mērķus. Diena nesīs patīkamas sakritības, labvēlīgus apstākļus, jaunas iespējas un labas ziņas. Dienas otrā puse sniedz ideālu iespēju atpūsties un risināt personīgās lietas, darot lietas, kas tev sagādā prieku un iedvesmu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm būs daudz par ko uztraukties, taču ir svarīgi saglabāt mieru un nekrist panikā. Emocionālā stabilitāte palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus. Intuīcija tev norādīs, kā ātri atrisināt sarežģītus darba jautājumus. Radoša pieeja biznesam palīdzēs atbruņot nelabvēļus un apsteigt konkurentus. Dienas otrajā pusē tev vajadzētu izvairīties no pārslodzes, atpūšoties un komunicējot ar tiem, kas saprot un kam ir līdzīgi tavi hobiji un intereses.

Leave a Comment