“Es neredzu kā tālāk kopā turpināt….” ļoti bēdīgas pārmaiņas gaidāmas ar vienu no latviešu slavenākajām rokgrupām

Foto – ekrānuzņēmums

Milzīgas pārmaiņas skārušas vienu no latviešu populārākajām rokgrupām – “Dzelzs vilku”. Turpmāk grupas sastāvā nebūs vairs bundzinieks Mārcis Judzis. Par to viņš pats paziņojis emocionālā ierakstā socvietnē “Facebook”.

Atgādināsim, ka “tracis” ap Mārci Judzi sākās vien pirms dažām dienām, kad viņa otrā sieva Rūta Judze socvietnē publicēja garu un emocionālu ierakstu, kurā apvainoja savu vīru, ar kuru šobrīd notiek šķiršanās process un tiesu darbi, pāridarījumos daudzu gadu garumā. Šā brīža situācija arī ir tāda, ka Rūtas un Mārča trīs bērni šobrīd dzīvo pie tēva.

Foto – ekrānuzņēmums

Drīz pēc Rūtas ieraksta, savu “verdiktu” paziņoja arī grupa “Dzelzs vilks”, publicējot to “Facebook”. Grupas paziņojumā bija teikts, ka, kamēr norit tiesu darbi un visi apvainojumi pret Mārci netiks tiesiskā ceļā attaisnoti, viņš no dalības grupā uz laiku tiks atstādināts.

Vēlāk ar ierakstiem Mārča atbalstam nāca klajā arī viņa pirmā sieva un bundzinieka dēla māte Eva Judze, kā arī viņas mamma – abas apgalvo, ka Rūtas garais, emocionālais ieraksts neatbilst patiesībai, un ir uzsākta Mārča apzināta nomelnošanas kampaņa, kā rezultātā Rūta esot nolēmusi savu vīru “iznīcināt” publiski.

Šodien arī pats Mārcis nācis klajā ar paziņojumu:

“Ardievu Vilks. Ar Jums kopā pavadīti 23 gadi – vairāk nekā ar maniem bērniem vai sievu. Tie ir bijuši lieliski gadi, mēs esam radījuši izcilus skaņdarbus, lieliskus koncertus un satriecošus video. Kopā esam guvuši visus iespējamos panākumus Latvijas mūzikā un vienkārši lieliski un radoši pavadījuši laiku.

Lasi vēl: VIDEO. Maksims Galkins pamatīgi pārsteidzis latviešus: ko tādu no viņa neviens negaidīja!

Šodien es no Jums atvados nevis pagaidām, bet uz visiem laikiem. Ar sievu Rūtu mēs tagad šķiramies de jure, un katrs nu izvēlas publiski izrīkoties pēc savas saprašanas par morāli, ētiku un attieksmi pret patiesību.

It īpaši to pēdējo visi jūs Dzelzs Vilkā labi zināt, labāk nekā jebkurš cits. Ar Rūtu mēs kaut kad, tā vai citādi izlīgsim, jo mums ir kopīgi bērni un bērniem ir vajadzīgs gan tēvs, gan arī māte. Ka****tāji var arī vienoties, bet ar nodevības organizētāju?

Foto – ekrānuzņēmums

Mums paliks mūsu kopīgās dziesmas un paliekošais devums Latvijas kultūrai un mūsu zemei, bet tagad šķiet dzelzs ir kļuvis vairāk plastilīnam līdzīgs. Es neredzu kā tālāk kopā turpināt un katram mums savs ceļš. Mans ceļš mūzikā turpināsies. Ardievu un paldies par zivīm.

Esmu pateicīgs saviem atbalstītājiem un tiksimies atkal mūzikā,” – viņš ierakstīja vietnē “Facebook”.

Pievienot komentāru