VIDEO. Maksims Galkins pamatīgi pārsteidzis latviešus: ko tādu no viņa neviens negaidīja!

Foto – ekrānuzņēmums

Latvijā pazīstamais miljonārs Jūlijs Krūmiņš nesen ar vērienīgu balli atzīmēja savu 80.dzimšanas dienas balli. Viens no viesiem, kurš ballītē arī uzstājās, bija neviens cits kā talantīgais komiķis Maksims Galkins. Un viņš kā vienmēr pamanījās visus pārsteigt.

Jūlijs Krūmiņš jau pirms kāda laika, viesojoties šovā “Slavenības. Bez filtra” Katrīnei Vasiļevskai stāstīja par gaidāmās ballītes grandiozajiem plāniem. Un tāda tā arī bija – tajā pulcējās gan sabiedrībā pazīstami cilvēki, bet vakara vadītāja loma bija uzticēta Allas Pugačovas vīram Maksimam Galkinam.

Lasi vēl: Milzīgu pārsteigumu īsi pirms Ziemassvētkiem latviešu dziedātājai Lindai Leen sagādājis viens no pasaulē pazīstamākajiem miljardieriem

Jau tāpat ir zināms, cik lielisks ir Maksima humors un spēja noturēt publikas uzmanību, bet šoreiz, šķiet, viņš pārspēja pats sevi – viņš izpildīja divas ļoti slavenas “Prāta Vētras” un Laimas Vaikules dziesmas latviešu valodā. Un tas patiešām bija iespaidīgi!

Jūlijs Krūmiņš ir viens no Latvijā pazīstamākajiem uzņēmējiem, miljonārs, viņš 12.decembrī atzīmēja savu 80.jubileju.

Foto – ekrānuzņēmums

Pirms kāda laika, viņš viesojās šovā “Slavenības. Bez filtra” un nekautrējās teikt: “Man ir pie vienas vietas, ko jūs par mani domājat! Man ir svarīgi, ko par mani domās bērni un mazbērni.”

Kadrus no Jūlija Krūmiņa dzimšanas dienas ballītes, kur Maksims dzied latviski, var noskatīties šeit.

Pievienot komentāru