“Es jau tagad varēju slēpt šo faktu…” – latviešu šlāgermūzikas zvaigzne Dzintars Čīča nāk klajā ar negaidītu atzīšanos

Foto – ekrānuzņēmums

Jau iepriekš ziņojām, ka latviešu iemīļotais dziedātājs Dzintars Čīča nesen nāca klajā ar satriecošiem jaunumiem – viņš atzinās, ka ļoti ilgojas pēc mājām un ir gatavs pārcelties atpakaļ uz Latviju pavisam. Pirms tam Dzintars kopā ar ģimeni bija devies strādāt Lielbritānijā.

Viņš stāstīja, ka ilgas pēc Latvijas ir nepārvaramas un viņa mūziku šeit, Latvijā, tomēr novērtē, tāpēc ir dīvaini, ka viņš dzīvo Lielbritānijā, naudu pelnot kā taksometra šoferis. Turklāt jau pavisam drīz Čīča dosies uz daudzām Latvijas pilsētām ar savu jauno koncertprogrammu.

Lasi vēl: “Mūsu ģimene šo lēmumu nepieņēma vienā dienā” – talantīgais dziedātājs Dzintars Čīča paziņo par grandioziem jaunumiem savā dzīvē

Tur, Lielbritānijā, viņš mitinājās kopā ar ģimeni – dzīvesbiedri Samantu un abiem bērniem – meitu Gabrielu un dēlu Markusu.

Foto – ekrānuzņēmums

 

 

Foto – ekrānuzņēmums

Taču nu, žurnālam “Privātā Dzīve” Dzintars atzinies: “Es jau varēju tagad slēpt šo faktu, tomēr nemāku melot ne dzīvē, ne uz skatuves.” Dziedātājs apstiprina, ka nav vairs kopā ar savu mīļoto sievieti Samantu un “atkal esot brīvs”.

Kopā ar mīļoto Samantu viņš bija kopā no 2019.gada, tad viņi abi pārcēlās uz dzīvi Lielbritānijā, kur arī pasaulē nāca vecākā meita Gabriela, bet 2021.gadā – dēls Markuss.

Šobrīd situācija esot tāda, ka uz Latviju atgriezies ir viņš, viens pats, jo abi bērni kopā ar bērnu mammu vēl esot Lielbritānijā, viņš arī nezināja teikt, vai Samanta ar bērniem paliks tur, vai tomēr pārcelsies atpakaļ uz šejieni. Tomēr Dzintars uzsvēra, ka viņa saikne ar bērniem nekādā gadījumā nepazudīs un viņš turpinās ar abiem tikties, cik vien bieži iespējams.

Foto – ekrānuzņēmums

Par attiecību izjukšanas iemeslu Dzintars runā tēlaini: “Attiecībās ir jāprot runāt, neko nevar noklusēt, jo tas nekur gaisā nepaliek.”

Visu rakstu par Dzintaru Čīču lasi 20.februāra žurnālā “Privātā Dzīve”.

Pievienot komentāru