Eņģeļi viņus mīl. Kuru no Zodiaka zīmēm visu mūžu sargā Augstākie Spēki

Augstākie Spēki tos sargā, ar neredzamu roku norādot uz pareizo ceļu. Jau kopš dzimšanas viņi ir īpaši, jo sajūt parastai acij neredzamu atbalstu, sajūt tādu kā vairogu, kas pasargās no visām bēdām.

Par dažiem saka, ka viņi ir dzimuši “veiksmes krekliņā”. Bet šo Zodiaka zīmju pārstāvji ir dzimuši “laimes pakavā”.

Augstākie spēki sargā visus cilvēkus. Pat tad, kad liekas, ka viņi ir aizmirsuši par jums, ka izejas nav, tas tikai jums tā liekas. Kad cilvēks zaudē ticību, viņš pārstāj saskatīt jēgu. Tāpēc, ka realitātē visi pārbaudījumi ir nepieciešami tam, lai mēs rezultātā kaut ko saprastu. Lai kļūtu labāki, nekā bijām vakar, lai kaut ko apzinātos.

Šajā pasaulē nav nejaušību, visam ir kaut kāds iemesls un kaut kādas sekas. Lai arī reizēm nav vienkārši to saprast, skatoties ar cilvēka acīm.

Bet, lai arī kā mēs nekļūdītos, lai arī kādas muļķības nesastrādātu, mūsu eņģeļi mūs mīl. Un, kad patiešām ir nepieciešama iejaukšanās, viņi nāk palīgā.

Ir pat tādi cilvēki, kuri vienmēr sajūt augstāko spēku uzmanību, viņu uzraudzību. Šiem cilvēkiem vienmēr spīd veiksme, viņi var iziet cauri tur, kur citiem nav pat ieejas. Tikt sveikā cauri situācijās, kuras likās esam bezcerīgas. Un pat vislielākie skeptiķi sāk ticēt, ka tas nav tāpat vien. Sāk ticēt tam, ka šos cilvēkus patiešām uzrauga un aizsargā kaut kas neredzams.

Tas viss ir tāpēc, ka viņiem ir savas īpašas attiecības ar augstākajiem spēkiem. Viņi šajā dzīvē ir atnākuši ne jau tāpat vien, bet, lai veiktu kaut kādas lielas lietas, kaut ko ļoti īpašu. Tāpēc Eņģeļi neatkāpjas no viņiem ne uz mirkli, sargā viņus, sniedz viņiem mieru un gaismu.

Tas, kāpēc viņi ir atnākuši šajā pasaulē, līdz galam ir zināms tikai Augstākajiem spēkiem. Lai arī dažreiz dzīves gaitā cilvēks pats var atvērt durtiņas un pa spraudziņu paskatīties. Lai uzzinātu kaut nedaudz vairāk par to, kāpēc viņš ir ieradies šajā pasaulē.

Visbiežāk tādi cilvēki šajā pasaulē ierodas noteiktā Zodiaka zvaigznājā

Jaunava

Jaunavas ir tie cilvēki, kuri ar grūtībām spēj noticēt, ka viņu dzīvi kāds vada. Šī zīme ir spītīga, un uzskata, ka viņas panākumi ir gūti, pateicoties tikai un vienīgi viņas darbam un pareiziem aprēķiniem.

Tā nu tas ir, bet no kurienes Jaunavai tādi secinājumi? Uz ko viņa balstās savos plānos? Viņai tos priekšā pasaka iekšējā balss, tā pati sestā maņa.

Jaunavas ir gluži kā plēsoņas, kas medī – viņas vienmēr zina, kad vajag paslēpties, un kad veikt vienu vienīgu lēcienu, lai vienā mirklī noķertu savu upuri.

Darījumos Jaunavām vienmēr veicas. Viņas ātri uzlido pa karjeras kāpnēm uz vairāku laimīgu sagadīšanos rēķina. Lai arī, protams, šīs zīmes asais prāts un Jaunavas strādīgums patiešām izraisa apbrīnu. Tas viss kļūst spēcīgāks, pateicoties augstāko spēku gādībai.

Eņģeļi šīs zīmes pārstāvjus sargā, ļaujot viņiem staigāt gluži kā  pa naža asmeni, izvairoties no liktenīgām kļūdām. Jaunavas dzīvē ir ļoti daudz nejaušu notikumu, kas viņām beigās kļūst par izdevīgām situācijām. Liekas, ka tā ir vienkārši veiksme vai arī nejauša veiksme, vai ne? Ja ieskatāmies, tad skaidri varam manīt eņģeļa spalvu, kas ir gājis tieši to pašu ceļu, aiz sevis vedot arī Jaunavu.

Strēlnieks

Viņi burtiski spīd no iekšpuses, it kā Strēlniekiem būtu speciāla baterija, kas uzlādē viņus ar pozitīvismu un enerģiju. Viņu klātbūtnē cilvēki sāk biežāk smaidīt. Pats Strēlnieks pret dzīvi attiecas vienkārši, reti sūdzas un priecājas par to, kas viņam ir.

Augstāko spēku roka viņu dzīvē ir redzama skaidrāk par skaidru tad, kad Strēlnieki iegūst vēlamo. Viņi vieglāk par visiem citiem pamanās panākt to, ko vēlas. Mēdz būt arī tā, ka atliek vien nodomāt, kad tas jau klauvē pie durvīm ar kārumu paciņu rokās.

Viņi ir gluži kā talismans – nes cilvēkiem veiksmi. Reizēm Strēlnieks, pats to nezinot, palīdz ar padomu, vadot cilvēku pa vislabāko no visiem ceļiem.

Vienmēr kustībā, vienmēr modrs un pozitīvs. Eņģeļi Strēlnieku sargā, dāvājot viņam enerģiju, sargādami ved Strēlnieku pa dzīvi.

Dvīņi

Visi svarīgākie un nozīmīgākie notikumi Dvīņu dzīvē notiek laimīgas sagadīšanās rezultātā. Var ilgi būvēt plānus nākotnei, bet pietiek vien ar mirkli, lai visi plāni tiktu apgriezti kājām gaisā. Bet liktenis jau iet pats pēc sava scenārija.

Dvīņiem dzīvē bieži nākas sastapties ar vajadzīgajiem cilvēkiem, viņi nejauši atrod kaut ko interesantu visnegaidītākajās vietās. Tāda sajūta, ka kāds neredzami ieliek viņiem rokās visas pareizās atbildes. Un tā ir taisnība, visas veiksmīgās sagadīšanās viņu dzīvē – tas ir Dvīņu Sargeņģeļu darbs.

Dvīņi lieliski pazīst cilvēkus, un uzskata, ka tas ir, pateicoties viņu intuīcijai. Viņi smalki sajūt liktenis peripētijas, vienmēr nekļūdīgi zina, kas ir jāsaka cilvēkam, un kas ir jāizdara. Zina, kā izmantot situāciju, un kā mainīt maskas, kas labāk piestāvētu jaunajai situācijai.

Var jau patiešām visu šo piedēvēt šīs zīmes intuīcijai, līdera īpašībai un veiksmei. Bet var ieskatīties un pamanīt neredzamu Augstāko spēku ietekmi.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru