6 iemesli, kāpēc martā dzimušie bērni ir unikāli un īpaši. Viņiem nu gan ir ļoti paveicies!

Pelēkās ziemas dienas ir beigušās (nu, gandrīz jau), un pavasaris manāms gaisā! Trotuāri vairs nav ledaini, un pavisam drīz sāks plaukt puķes.

Šis mēnesis ir brīnišķīgs laiks, lai kļūtu par māti, un tas ir ļoti labs laiks piedzimšanai.

Lūk, ko zinātne mums stāsta par bērniem, kuri dzimuši martā:

  1. Viņi var ļoti augstu uzkāpt pa karjeras kāpnēm.

Bērniem, kuri piedzimuši martā, ir vislielākā ticamība iegūt pašiem savu kabinetu birojā, kad viņi izaugs. Pētījumi pierāda, ka visvairāk ģenerāldirektori ir dzimuši tieši martā.

Kāds pētījums par 375 ģenerāldirektoriem parādīja, ka 12,5 % no šī amata pārstāvjiem ir dzimuši tieši martā.

  1. Viņi ir mazāk pakļauti tuvredzībai, nekā “vasaras” bērni.

Martā dzimušiem bērniem ir lielāka iespēja nokārtot redzes pārbaudi uz “izcili”, nekā tiem bērniem, kuri dzimuši vasarā!

Pētījums, kurā piedalījās gandrīz 30 000 karavīru, pierāda, ka vasarā dzimušajiem bērniem ir visaugstākie nopietnas tuvredzības rādītāji, tomēr pavasarī dzimušiem bērniem tuvredzības iespēja ir vismazākā (taču vislabākie rādītāji ir bērniem, kuri ir dzimuši ziemā).

  1. Viņi pēc dabas ir optimisti.

Pētījums, kas veikts 2014. gadā, parādīja, ka martā dzimušie bērni (un viņu vienaudži aprīlī un maijā) pamatā piedzimst kā optimisti.

Pieaugušiem ir augsts reitings pēc hipertīmas skalas, kas nozīmē, ka viņiem ir pozitīvāks skats uz dzīvi.

  1. Viņiem ir mazāks astmas rašanās risks.

Šajā laikā izplatās putekļu ērcītes, un, lai arī alerģiskus cilvēkus tās var kairināt, tās itin nemaz netraucē bērniem, kuri dzimuši martā!

Saskaņā ar 2015. gadā veiktu pētījumu, bērni, kuri dzimuši martā, retāk slimo ar astmu, jo putekļu ērcīšu iedarbība zīdaiņa vecumā stiprina viņu imūnsistēmu.

  1. Viņi, visticamāk, kļūs par “pūcēm”.

Kāds miega pētījums pieļauj, ka bērni, kas dzimuši pavasarī un vasarā, parasti gulēt iet vēlāk nekā bērni, kuri piedzimuši rudenī un ziemā, tāpēc jūsu “marta” bērniņš, visticamāk, kļūs par pūci.

  1. Viņi būs Zivis vai Auni.

Šīs divas astroloģiskās zīmes ir slavenas ar savu izlēmību un kaisli. Zīdaiņi, kas dzimuši no 1. līdz 20. martam, ir zināmi kā optimistiskās Zivis, bet bērni, kuri dzimuši pēc 20. marta, oficiāli kļūst par Auna zīmes pārstāvjiem.

Auns ir slavens ar savu aizsvilšanos un spītīgo raksturu, tāpēc jūs jau tagad varat sākt gatavoties strīdiem pirms gulētiešanas ar savu topošo pūci!

Vai jūs piekrītat šādam raksturojumam? Vai jūs atpazīstat tajā savu bērnu?

avots: mother.ly

Leave a Comment