“Dzīve ir dzīve, gadās visādi, galvenais ir nepadoties…” – dziedātājas Līgas Rīderes dzīve sagriezusies kājām gaisā?

Foto – ekrānuzņēmums

Līga Rīdere ir četru bērnu mamma, talantīga dziedātāja, muzikālā šova “X Faktors” fināliste, veterinārārste, fitnesa entuziaste. Raidījumā “Māmiņu klubs” Līga dalījusies ar visai negaidītu pieredzi – kā ir bērnus audzināt vienai?

Raidījums tiekas pie Līgas mājās, viņa, neraugoties uz to, ka ir četru mazu bērnu mamma, smaidot stāsta, ka viss jau esot labi: “Grēks sūdzēties, jo man ir māja, kurā dzīvot, man ir silti, man ir elektrība, man ir bērni, mums ir veselība – mums ir viss, ko vajag. Es patiesībā esmu ļoti laimīgs cilvēks. Man ir darbiņš – kā saka, vientuļā mamma vai solo mamma, man ir iespēja arī strādāt no mājām,”  – stāsta Līga un atzīst, ka patiesībā tieši darba no mājās, vienlaikus “menedžējot” visus bērnus, ir visgrūtākais, taču iztika ir jānopelna.

Raidījuma vadītāja gan norāda, ka viss, ko Līga stāsta, izklausās visai skarbi. “Tas izklausās skarbi, jā. Reizēm varbūt arī ir skarbi, bet tā kā es domāšu – tā jau es arī jutīšos. Bet es negribu justies slikti. Ir jāturas pie tā, kas tev ir. Kas tev liek justies labi un būt pateicīgam, tad jau viss būs kārtībā…” – viņa dalās pieredzē.

Foto – ekrānuzņēmums

Protams, Līga nenoliedz, ka ir brīži, kad ir ļoti grūti: “Ja tu tā atklāti jautā, tad es varu pateikt, ka viegli nav. Jo, ja tu neizdarīsi kaut ko, tad ir nākošie soļi, kas var notikt. Ja es nerūpēšos par bērniem, man viņus atņems. Un tad es kā lauvu māte sasparojos, un izdarīšu visu, kas man jādara. Bet ir arī ļoti svarīgi parūpēties par sevi. Jo tajā cīņas momentā, kad mēs cīnāmies par bērniem, par naudu, ja tu tajā brīdī izdedz, tad tu nevari vairs neko. Tāpēc ir svarīgi lūgt, atklāti stāstīt. Runāt atklāti, jo neviens jau nezina, kā tu patiesībā jūties.  Cilvēki kautrējas, nerunā. Bet dzīve ir dzīve, gadās visādi, galvenais ir nepadoties. No katras bezizejas ir izdeja.”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Lasi vēl: “Es jau tagad varēju slēpt šo faktu…” – latviešu šlāgermūzikas zvaigzne Dzintars Čīča nāk klajā ar negaidītu atzīšanos

Raidījuma vadītāja norāda, ka viņai liekas, ka Līga ir ļoti stipra sieviete. “Tad, kad tu ej tam visam cauri, liec bērnus gulēt, ej pats gulēt un ceri, ka neviens tajā brīdī nepamodīsies, tad dažreiz paraudi vai padomā par to, kāpēc es esmu tur, kur esmu… Tomēr nevar čīkstēt un iekrist tajā čīkstošajā stāvoklī,” – tā Līga.

Foto – ekrānuzņēmums

2022.gada septembrī pasaulē nāca Līgas jaunākais bērniņš – meita Meja. Līga ir mamma vēl arī mazās Mejas trim brāļiem un māsām – meitai Martai, un dēliem – Regnāram un Eināram.

Savulaik raidījumā “Starp mums runājot”, Līga atklāja, ka ar savu vīru iepazinusies laikā, kad studējusi Latvijas Lauksaimniecības universitātē. “Brīnišķīgos vīriešus var atrast kopmītnēs,” – viņa smējās.

Vairāk šajā video.

Leave a Comment