“DPD Latvija” uzsāk pārtikas piegādes sadarbībā ar “Food Factory”

Ar šā gada martu sūtījumu pārvadātājs “DPD Latvija” uzsācis pārtikas piegādes sadarbībā ar veselīgās ēdināšanas uzņēmumu “Food Factory”. Turpmāk ikviens interesents varēs pasūtīt maltītes, kuras izstrādājuši uztura un fitnesa speciālisti, uz sporta klubiem Rīgā un citur Latvijā.

“Food Factory” gatavā ēdiena komplekti tiek pārvadāti speciāli izstrādātā iepakojumā, kurā tas var glabāties svaigs līdz pat trim dienām. Ēdiens tiek piegādāts uz fitnesa klubiem, kuros maltītes var saņemt katrs interesents. Šobrīd DPD nodrošina veselīgo maltīšu piegādi Rīgā un uz Latvijas lielākajām pilsētām, tostarp Jelgavu, Liepāju un Valmieru.

“Mūsu klientu skaits gada laikā ir palielinājies par aptuveni 70%, kas nozīmē, ka vēlme pēc sagatavotām, veselīgām maltītēm tikai pieaug. Ņemot vērā cilvēku steidzīgo ikdienas ritmu, paredzam, ka turpmākajos gados šāds pakalpojums kļūs arvien populārāks. Tāpēc jau tagad vēlamies nodrošināt iespēju ar mūsu maltītēm mieloties cilvēkiem ne tikai Rīgā un Rīgas pierobežā, bet arī citās Latvijas pilsētās,” uzsver “Food Factory” īpašnieks Mārtiņš Iskrovs. “Mūsu dažādo maltīšu vidū katrs atradīs sev piemērotāko – gan tie, kas vienkārši vēlas ēst sabalansēti, gan tie, kas vēlas tievēt vai uzņemt ķermeņa masu!”

DPD sadarbībā ar Kantar TNS pērn veiktā iedzīvotāju aptauja rāda, ka 6% e-pircēju Latvijā ir izmantojuši pārtikas piegādes. Tikmēr vidējais rādītājs Eiropā ir 14%, bet līderos ir Lielbritānija ar 27% tiešsaistes pircēju, kuri internetā iegādājušies pārtiku.

“Laikā, kad aizvien lielāka daļa Latvijas iedzīvotāju veic regulārus pirkumus internetā, iezīmējas arī pārtikas piegāžu augstais izaugsmes potenciāls. Mūsu aptauju dati rāda, ka teju 40% Latvijas interneta lietotāju regulāri iepērkas tiešsaistē, iegādājoties visdažādākās preces, un to vidū pamazām ienāk arī pārtikas produkti,” atzīmē “DPD Latvija” valdes priekšsēdētājs Jānis Grants.

Par DPD Latvija

DPD Latvija ir viens no vadošajiem sūtījumu piegādātājiem, kas ik dienas darbojas vairāku desmitu tūkstošu klientu interesēs un ir daļa no DPD grupas. Kopējais DPD Latvija piegādāto paku apjoms 2016.gadā palielinājās par 5,4%, sasniedzot 2,3 miljonus, bet uzņēmuma apgrozījums kāpa par 6,9%, salīdzinot ar 2015.gadu. DPD Latvija piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas ietver gan standarta sūtījumu piegādi Latvijā un Eiropā, gan papildu pakalpojumus, kas pielāgoti individuālām klientu prasībām. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.dpd.lv

Par Food Factory

Food Factory ir Latvijas uzņēmums, kas gatavo veselīgas maltītes, kuras izstrādājuši pieredzējuši uztura un fitnesa speciālisti. Uzņēmums nodrošinājis maltītes arī profesionāliem sportistiem, tostarp Mairim Briedim, Zauram Džavadovam, kā arī profesionāliem svarcēlājiem, fitnesa modeļiem un entuziastiem, velobraucējiem un daudziem citiem. Šobrīd Food Factory sadarbojas ar tādiem klubiem kā Titan, Olymp, Mevi Gym, Move Gym, Panatta un citiem. Food Factory nodarbojas arī ar veselīga uztura popularizēšanu un dalās ar savām zināšanām, rīkojot lekcijas par pareizu uzturu. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.foodfactory.lv

Pievienot komentāru