Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: šis būs ļoti pozitīvs laiks, lai saniegtu kāroto!

Pūķis

Pūķiem kļūs vieglāk pakļaut savas emocijas, apstākļus un cilvēkus. Šīs Austrumu zīmes pārstāvji var saskarties ar sarežģītu situāciju. Maz ticams, ka tas ir saistīts ar karjeru vai ienākumiem.

Drīzāk mēs runājam par privāto dzīvi, tāpēc vasaras beigas viņiem nes priecīgas pārmaiņas. Starp briesmām eksperti izceļ manipulatoru parādīšanos vidē.

Čūskas

Mērķtiecīgās Čūskas veikli izmantos citu cilvēku resursus personīgo mērķu sasniegšanai, kas ietaupīs enerģiju un spēkus. Tas atvieglos dzīvi, taču šī uzvedība var radīt sev ienaidniekus, ja tā netiek kontrolēta.

No cilvēkiem vajag ne tikai kaut ko atņemt, bet arī kaut ko viņiem atdot. Speciālisti iesaka pievērst uzmanību sev un savām sajūtām: vasaras beigās Čūskas nonāks pie domām, kurām ir vērts pievērst uzmanību.

Zirgs

Zirgiem jāpievērš uzmanība intuīcijai. Tā palīdzēs jums saprast, kā piesaistīt panākumus nākotnē: domas var jums pastāstīt, kā īstenot savas vēlmes bez liela kaitējuma vai atrisināt strīdīgu situāciju jums par labu.

Iespējams, ka šonedēļ nāksies meklēt palīdzību no agrāk gūtās pieredzes. Nebaidieties no kļūdām, jo ​​no tām, visticamāk, tagad neizdosies izvairīties.

Kaza

Neatlaidība, pozitīva attieksme un skaidras domas palīdzēs kazām pilnveidot iegūtās prasmes. Jebkuri pretpasākumi, kuru mērķis ir gūt panākumus, būs pēc iespējas efektīvāki.

Taču pirms rudens sākuma labāk būt uzmanīgākam finanšu lietās un konfliktsituācijās. Visums brīdina: jums ir jābūt aktīvam sociālajā jomā. Cilvēkiem būs liela nozīme biznesa dzīvē.

Pērtiķis

Šīs austrumu zīmes pārstāvji riskē saskarties ar problēmām tajās jomās, kurās iepriekš viss bija mierīgi.

Tomēr nepatikšanas nāks par labu, jo tās atklās vājās vietas, kas nozīmē, ka Pērtiķi turpmāk spēs “nostiprināt aizmuguri” un sevi maksimāli aizsargāt.

Ikviens, kurš ir optimistisks par nākotni, var cerēt uz laimīgu iznākumu.

Lasi vēl: “Zelta rudens bagātība” burciņā: ideāls papildinājums pie jebkura ēdiena vai kā atsevišķi salāti, kas tiek ātri apēsti. Noteikti gatavojiet lielā daudzumā!

Gailis

Šonedēļ Gaiļa gadā dzimušajiem būs daudz interesantu situāciju. Šī dzimšanas gada sievietes ne reizi vien atcerēsies pagātni un izmantos gūto pieredzi.

Savukārt vīrieši bez nožēlas varēs sakārtot lietas savās galvās un domās, no jauna noteikt prioritātes un atmest visu nevajadzīgo.

Izlēmīgas darbības un soļi pareizajā virzienā jāsper nevis pēc dvēseles pavēles, bet gan uz aukstu aprēķinu.

Suns

Apkārtējos cilvēkus piesaistīs suņi. Fen Šui eksperti ir pārliecināti, ka patīkamie un laipnie Suņi spēs atrast jaunus lojālus draugus.

Var satikt mīļotos cilvēkus un izveidot jaunas romantiskas paziņas. Suņu dzīvē, visticamāk, parādīsies patīkams cilvēks no pagātnes.

Iespējama arī tuvinieku iniciatīva: viņi spēs atrisināt Suņiem svarīgus jautājumus un lietas.

Cūka

Apkārtējie nekavējoties brīdinās Cūkas gadā dzimušos par kādām gaidāmām grūtībām, svarīgiem notikumiem vai briesmām.

Speciālisti stingri iesaka sazināties ar draugiem, kolēģiem, ģimeni un attāliem radiniekiem.

Ja tas nav izdarīts, nepatikšanas parādīsies daudz ātrāk un visnepiemērotākajā brīdī, kad jūs tās negaidāt.

Tāpat katram gadījumam izmantojiet amuletus pret ienaidniekiem, lai nekļūtu par negatīvu cilvēku upuri. Viņi arī kļūst aktīvi, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgākam pret tiem, ar ko jūs komunicējat.

Novēlam patīkamu, siltu un pozitīvu nedēļu.

Leave a Comment