Auniem diena nepatiks, bet Svariem papildus tēriņu laiks; Dienas horoskops 3. janvārim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām ir pienācis brīdis, kad tās vairs nevēlas tikai atpūsties, un šodien viņas sāks nodarboties ar nopietniem darījumiem un projektiem. Tava intuīcija tev nepārprotami saka, ka ir pienācis laiks šādiem centieniem, un šajā ziņā tu nekļūdies. Turklāt šodien ir labvēlīga diena taviem centieniem. Rīkojies, nešauboties ne par sevi, ne par iznākumu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šodien Svariem būs papildu tēriņu laiks. Protams, ir patīkami iepriecināt sevi un citus ar nelielām dāvaniņām, taču neaizmirsti arī par šo “naudas taupīšanas” aspektu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien būs jākļūst par saulīti visiem apkārtējiem, sildot viņus ar rūpēm, mīlestību un uzmanību. Vēl vairāk, tu pats ar lielu prieku padarīsi apkārtējos nedaudz laimīgākus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šodien var kaut kā pietrūkt, lai gan viņi nespēs precīzi noteikt, kas tieši tas ir. Galvenais, lai viņu piedzīvojumu un pārdzīvojumu meklējumi neaizved viņus pārāk tālu.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šodien nāksies uzklausīt daudz lūgumu. Tomēr, palīdzot apkārtējiem, ir svarīgi neaizmirst par savām lietām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem daži sapņi šodien var zaudēt aktualitāti. Tomēr parādīsies jauni sapņi, kā arī iespējas tos īstenot. Galvenais ir nešaubīties par sevi un virzīties tikai uz priekšu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis var sagaidīt ļoti priecīgu un optimistisku dienu. Iespējams, daži no taviem sapņiem sāks piepildīties. Turklāt tevi no visām pusēm ieskauj atbalsts, kas tev sagādā lielu gandarījumu.

Leave a Comment