FOTO. Latviešu mūziķis Miks Dukurs par godu savai dzimšanas dienai ļāvies kopīgai fotosesijai kopā ar jauno draudzeni

Foto – ekrānuzņēmums

Vecgada vakarā latviešu mūziķis Miks Dukurs un viņa jaunā draudzene, kas sociālajos tīklos pazīstama ar segvārdu Kalendy, vietnē “Instagram” publicēja jaunas fotogrāfijas.

Fotosesija esot tapusi ne tikai par godu, sagaidot kopā Jauno gadu, bet arī atzīmējot Mika dzimšanas dienu. 31.decembrī Miks nosvinēja savu 35.dzimšanas dienu.

Fotogrāfijās pāris redzams iemīlējies, viens ar otru aizrāvies, tajās redzama arī Ziemassvētku eglīte un tajās, kā jau Mikam Dukuram ierasti, dominē melnā krāsa. Piedaloties TV šovā “Vakariņš ar savējiem” mūziķis jokoja, ka viņam skapī pat esot viens balts krekls, lai gan ikdienā, protams, viņš joprojām paliek uzticīgs melnajai krāsai.

Kalendy ģērbusies tīkliņzeķbiksēs, garos, melnos zābakos, īsā kažociņā un ar saulesbrillēm uz acīm – tas viss, protams, bilžu saturu padara interesantāku.

“Par vīrieti, kurš liek manai sirdij pukstēt straujāk. Daudz laimes!” – pie fotogrāfijām pierakstījusi sieviete.

Atgādināsim, ka pirms mēneša – decembra sākumā mūziķis Miks Dukurs paziņoja, ka viņa laulība ar sievu un abu bērnu mammu Lauru Dukuri ir šķirta, un ir sācies jauns dzīves posms. Pavisam drīz Miks sociālajos tīklos publicēja fotogrāfijas ar savu jauno aizraušanos – influenceri Kalendy, īstajā vārdā Endiju Kalniņu.

Lasi vēl: Mūziķis Miks Dukurs atklājis līdz šim nezināmas detaļas par šķiršanos no sievas

Foto – ekrānuzņēmums

Viņi arī atklāja, ka kopā abi ir jau paspējuši ierakstīt savu pirmo kopīgo dziesmu “Eternity”. Toreiz Mikam daudzi pārmeta, ka ir pārsteidzīgi nākt klajā ar šādām bildēm un paziņojumiem, ņemot vērā to, ka viņš tik tikko ir šķīris savu laulību ar abu bērnu māti.

 

Leave a Comment