Atvaļinājumu horoskops 2019. gadam! Kur šogad vēlams atpūsties dažādām Zodiaka zīmēm

Ja esat pārliecināti, ka 2019. gads ir gads, kad jūs beidzot dosieties ceļojumā pa jaunām, aizraujošām un interesantām vietām, tad noteikti nav par agru sākt plānot.

Labākais laiks starptautiskā reisa rezervēšanai vislētākajiem aviobiļetēm – aptuveni divus mēnešus pirms lidojuma, tas ir, pavasara atpūtai varat sākt rezervēšanu jau tūlīt.

Vienīgā problēma, šī pasaule var piedāvāt tik daudz neticamu vietu, ka gandrīz nav iespējams apstāties vienas izvēlē.

Pareiza galamērķa izvēle var būt ļoti grūta. Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir pievērst uzmanību Zodiaka zīmei, lai noskaidrotu, kāda vieta jums vislabāk piemērota.

Auni: Kostarika

Auni parasti mīl nodarbības, kas izraisa nopietnu adrenalīna uzplūdi. Iedomājieties: daivings alās, lēcieni ar gumiju, lēcieni ar izpletni, raftings pa ūdeni… un šo sarakstu var turpināt mūžīgi!

Auni ir slaveni ar savu drosmi un vienmēr priecājas par jebkādiem piedzīvojumiem!

Aunu stihija ir uguns, tāpēc satraukums ir atslēga liesmai, kas liek viņiem justies dzīviem.

Vērsis: Amalfi piekraste, Itālija

Vēršiem patīk greznība. Vīns, vakariņas un patīkama izklaide, skats uz salām un garšīgs ēdiens – tas ir vislabākais, ko var iedomāties Vērsis.

Vērsis ir Zemes zīme un ir saistīts ar dabu, tāpēc patiesi varēs baudīt gleznainus skatus starp Salerno ostas pilsētu un Sorrento kalniem, braucot garām grandiozām villām, terasēm, vīna dārziem, citronu birzīm un klintīm.

Dvīņi: Ņujorka

Dvīņi priecāsies no šo strauji attīstītu pilsētu, kas nekad neguļ! Ar lielu skaitu variantu, iespaidiem un iespējām sociālajai sadarbībai, Ņujorka ir ļoti rosīga ar vietām, kaktiņiem un līkločiem, kuri varēs izpētīt Dvīņi.

Dvīņi arī ir Gaisa zīme, un tas nozīmē, ka tos ir diezgan grūti noturēt vienā vietā.

Vēzis: Lielais Barjerrifs, Austrālija

Lai gan Vēži ir pazīstams ar to, ka ir mājas cilvēki un, protams, izbaudīja savas mājīgās ligzdas komfortu, šīs zīmes pārstāvji vienmēr priecājas izkāpt no savas čaumalas, lai izklaidētos saulē.

Izveidojiet savienojumu ar ūdens stihiju un citām jūras radībām, ieslīgstot Lielajā Barjerrifā Kvīnslendas piekrastē ziemeļaustrumu Austrālijā – tur ir vesela jauna pasaule.

Brauciens ar laivu un zemūdens pelde ar akvalangu un pat lidojumi ar helikopteriem ir tas, ko jums vajag!

Lauva: Bali, Indonēzija

Lauvas mīl vietas, kur viņi var izrādīt savu karalisko, majestātisko un dabisko būtību.

Bali ir mākslinieciska, aizraujoša, iedvesmojoša vieta, kur viņi var savienoties ar savu iekšējo dzīvnieku garu, pavēcināt krēpes un ļaut savai sirdij rēkt!

Turklāt šī brīnišķīgā sala piedāvā arī vienu no greznākajiem spa-saloniem, atveseļošanās centriem un procedūrām, kas pieejami visā pasaulē.

Tā ir ideāla vieta jebkuram līderim!

Jaunava: Maču Pikču, Peru

Bez lieliskiem skatiem, Jaunavām, kas rūpējas par savu veselību, patiks pastaigāties pa Maču Pikču.

Uzmanība pret detaļām, ko cilvēki, kas izveidoja šo seno pilsētu, piešķīra arhitektūrai, lauksaimniecībai un plānojumam, iedvesmos jebkuru Jaunavu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru