14 gadus vecā meitene neļāva Dauna sindromam sagraut savus sapņus – un kļuva par modeli. Viss ir iespējams, ja vēlies

14 gadus vecā meitene ar Dauna sindromu kļuva par iedvesmas avotu tūkstošiem cilvēku visā pasaulē pēc Brazīlijas modes industrijas iekarošanas.

Džordžiju Trabertu uzaicināja vismaz piecas dažādas aģentūras, kopš skauti bija atklājuši viņas “iedvesmojošās” fotogrāfijas sociālajos tīklos. Neskaitot demonstrējumus daudziem lieliem zīmoliem Brazīlijā, Traberta arī tika uzņemta vairākās televīzijas reklāmās.

Jaunā meitene piesaistīja uzmanību, kad viņas māte Rubija ar viņas fotogrāfijām padalījās sociālajos tīklos, lai palīdzētu viņai kļūt pašpārliecinātākai par sevi. Džordžijas māte bija aizgājusi no darba, lai gādātu par viņu uzreiz pēc dzemdībām, kad bērnam tika diagnosticēts Dauna sindroms, kā arī sirds slimība.

  1. gadā Rubija publicēja 12 gadus vecās Džordžijas fotogrāfiju, un tā daudziem cilvēkiem patika. Džordžijas sociālo tīklu lapai parādījās sekotāji.

Viss sākās kā joks, es publicēju viņas fotogrāfiju uz Facebook, un viņa uzreiz savāca kaudzi “patīk”. Ideja bija iedvesmot citus bērnus ar Dauna sindromu. Šodien viņa strādā piecās modeļu aģentūrās, bet vislabāk uz viņas fotogrāfijām reaģēja Instagram un Facebook. Pateicoties viņiem, Džordžija kļuva pazīstama visā pasaulē.

Viņa tikko beidza filmēties pazīstamā zīmola reklāmā, kā arī fotografējās reklāmai vienā lielajā juvelieru kompānijā Brazīlijā.

Instagram Džordžijai ir vairāk nekā 50 tūkstoši sekotāju un to skaits turpina augt.

Rūbija, Džordžijas mamma stāsta: “Manas grūtniecības laikā, visas manas analīzes bija labas, un mums nebija ne jausmas, ka mums būs bērns ar Dauna sindromu.” Protams, sākumā tas bija šoks, bet mēs to pieņēmām ar lielu mīlestību. Atzīstos, ka tolaik es biju pilna ar skumjām un nedrošību.

“Pirmajā dienā viņai tika diagnosticēta “sirds nepietiekamība” un veikta operācija, kad viņai bija pieci mēneši – un tagad viņa ir vesela”, – piebilst Rubija.

Džordžijai bija grūti iekļauties parasto skolu kolektīvā, bet dažās vispār atteicās to pieņemt. Tāpēc meitene mācījās mājās. Māte pameta darbu un veltīja sevi meitenes audzināšanai. Viņa mācīja to dziedāt, dejot, rakstīt un lasīt. Kad viņa bija maza, viņas vecāki pārcēlās uz citu valsti, kur visiem nācās pielāgoties citām paražām un citai valodai.

Viņa bija ļoti vientuļa, jo viņas vecuma meitenes vienmēr bija progresīvākas sociālajā dzīvē. Bet Džordžija bija ļoti godkārīga, un viņai patika apģērbs, somas, kosmētika. Varbūt tas bija viņas karjeras noteicošais faktors.

Vai jums patika Džordžija?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru