Ar kurām Zodiaka zīmēm jums Nevajag satikties

Katrai Zodiaka zīmei ir kāds noteikts īpašību kopums, kas ietekmē karjeru, kādu viņš izvēlas, apiešanos ar naudu, draugu izvēli, un, protams, romantiskos partnerus.

Bet, vai ir vērts satikties ar cilvēku, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmju saderību? Pēc astrologu domām, tas ir tieši tas, kas jums ir jādara. Un tā – lūk, Zodiaka zīmes, ar kurām jums nav lemts būt kopā:

Auns

Nekad nesatiecieties ar Mežāzi.

Auns ir cietsirdīga zīme, jo, neskatoties uz to, ka viņš spēj būt maigs, viņam piemīt spītīga un valdonīga daba. Mežāzis atšķiras ar savu mīļumu, un var ilgi sevī slēpt aizvainojumu. Tādā veidā valdonīgajam, maigajam Aunam būtu prātīgāk izvairīties no Mežāža.

Vērsis

Nekad nesatiecieties ar Ūdensvīru.

Vērsis, visticamāk, ir piezemētākais no visām Zodiaka zīmēm, kamēr Ūdensvīrs ir visvētrainākā. Un tāpēc viņu starpā neizbēgami radīsies konflikts. Grūti ir uzturēt attiecības starp tiem, kur viens pastāvīgi lido mākoņos, un otrs stāv stingri uz zemes.

Dvīņi

Nekad nesatiecieties ar Dvīņiem.

Dvīņi – tās tehniski ir divas personības, kas apvienotas vienā. Un, kad jūs satiekaties ar Dvīņiem, jūs nekad nespējat uzminēt, kura no personībām parādīsies jūsu priekšā. Un tā, iedomājieties sev priekšā divu cilvēku vietā četrus. Jūsu būs pārāk daudz jums abiem.

Vēzis

Nekad nesatiecieties ar Lauvu.

Vēzis ir ārkārtīgi komunikabls un ārkārtīgi jūtīgs cilvēks, tieši tāpēc Lauva pastāvīgi jūs ievainos. Viņa nespēja būt smalkjūtīgam un taktiskam padara viņu pārlieku tiešu un cietsirdīgu, kas katru reizi salauzīs jums sirdi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru