Ar kurām Zodiaka zīmēm jums Nevajag satikties

Lauva

Nekad nesatiecieties ar Jaunavu.

Tāpat, kā Vēzim nevajag satikties ar Lauvu, Lauvai nevajadzētu uzsākt attiecības ar Jaunavu tā paša iemesla dēļ. Jaunavas spēja kritizēt visu un visus pastāvīgi jūs kaitinās.

Jaunava

Nekad nesatiecieties ar Skorpionu.

Lai arī Jaunava un Skorpions ir analītiķi, Jaunava var būt pārlieku praktiska priekš kaislīgā Skorpiona. Un, tā kā Jaunava viegli saķer stresu, randiņi ar Skorpionu izsitīs viņu no līdzsvara.

Svari

Nekad nesatiecieties ar Svariem.

Līdzīgi kā Dvīņiem, labajam jābūt samērīgā daudzumā. Svariem ir neatņemama vajadzība būt starp skaistumu, un būt visapburošākajām partnerim kompānijā. Kad satiekas divi cilvēki ar tādu pašu domāšanu, tas var izraisīt konkurenci un bezatbildīgu rīcību…piemēram, jūsu skapis vai lūzīs no dizaineru radītiem apģērbiem, bet maciņš būs tukšs, jo neviens no ums nevar pateikt “nē” skaistām lietām.

Skorpions

Nekad nesatiecieties ar Zivīm.

Lai arī jūsu intensitāte ir aizraujoša, supejūtīgās Zivis, iespējams, nevarēs tikt galā ar to, ko jūs viņām piedāvāsiet.

Strēlnieks

Nekad nesatiecieties ar Vēzi.

Jūs riskējat, un tas ir forši! Bet tāpēc jums labāk vajadzētu izvairīties no jūtīgajām Zodiaka zīmēm – jo īpaši no Vēža. Viņš vai nu pastāvīgi par jums uzrauksies, vai arī apvainosies par to, ka jūs nepieņemat viņa rūpes.

Mežāzis

Nekad nesatiecieties ar Aunu.

Aunam ir pārāk daudz ambīcijas un godkārības. Un partnera vietā jūs atradīsiet sev konkurentu. Lai arī tas var stimulēt jūsu abu izaugsmi un attīstību, bet, kad jūs katru dienu sacenšaties līdz pat nenozīmīgākajiem sīkumiem, tas var nogurdināt.

Ūdensvīrs

Nekad nesatiecieties ar Jaunavu.

Jūs esat garā brīvs, tāpēc Jaunava jums ir pārāk praktiska. Lai arī jūs, iespējams, varēsiet kādu laiku būt kopā, jo jūs ieinteresēs atšķirības otrā, bet, kad lieta aizies līdz ilgtermiņa attiecībām, diez vai tur kaut kas sanāks.

Zivis

Nekad nesatiecieties ar Lauvu.

Lauva var būt brašs un drošs, bet viņš nav priekš jums. Jūs esat pārāk jūtīga, pašapzinīga un radoša personība priekš Lauvas.

avots

Pievienot komentāru