Aicinām uz BMW M un BMW M Performance dienu un jaunā BMW pop-up veikala atvērto durvju dienu

Kā ik gadu, premium automašīnu zīmols BMW organizē jaudīgākā burta pasaulē – “M” – dienas. Šogad uzmanības centrā gozēsies dinamiskais BMW M2, bet goda viesu vidū būs Mairis Briedis, kā arī Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sportisti.

BMW M ir gluži kā labi trenēts, profesionāls sportists – ar to vadītājs jūtas droši gan pilsētā, pārvietojoties pa taisniem un rāmiem ceļa posmiem, gan arī izbaudot asākus līkumus un jaudu sporta trasē.

Aicinām izbaudīt jaudu kopā! Ielūdzam mediju pārstāvjus uz brokastīm un testa braucieniem BMW pop-up veikalā, Turaidas ielā 10/12, Jūrmalā, šāgada 10.jūnijā plkst.12.00.

Pasākuma laikā būs iespēja doties izmēģinājuma braucienos ar sportiskajām BMW M2 automašīnām, kā arī apskatīt ekskluzīvos BMW M PERFORMANCE modeļus – M5 M Performance, 530d M Performance un M4 M Performance.

Savukārt sportisti pastāstīs par savu pieredzi Pjhončanas ziemas olimpiskajās spēlēs, kā arī būs iespēja apskatīt Latvijas boblseja komandas izcīnītās bronzas medaļas.

Pērn tieši BMW M un BMW M Performance spēkratu tirdzniecība pasaulē pieauga par 19,1% salīdzinot ar 2016.gadu, kopā sasniedzot visu laiku augstāko rezultātu ar vairāk nekā 80 tūkstošiem pārdotu eksemplāru. Tieši jaunais BMW M2 ir bijis spēcīgākais izaugsmes dzinulis ar pārdotiem 12 293 spēkratiem.

Lūdzam medijus pieteikt savu dalību pasākumā līdz šāgada 8.jūnija plkst. 14.00, rakstot uz [email protected] vai zvanot uz tālruņa numuru 25982123.

Par Inchcape Motors Latvia

Oficiālais BMW un BMW Motorrad pārstāvis Latvijā jau vairāk nekā desmit gadus. 2016.gadā uzņēmums saņēma “Ilgtspējas indeksa” bronzas kategorijas atzinību, kļūstot par pirmo un līdz šim vienīgo uzņēmumu auto nozarē Latvijā, kurš saņēmis šo apbalvojumu. Pasaulē “Inchcape” ir viens no vadošajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem, kas pārstāvēts 26 valstīs un nodarbina vairāk nekā 16 300 darbinieku.

Pievienot komentāru