Uztaisīs pat nepraša! Viegli un ātri pagatavojamais Braunijs

Man ir liels prieks dalīties ar jums ar pirmo brauniju recepti, kas jebkad tika publicēta vecajā blogā!

Laiks tiešām skrien ātri, bet šo recepti vienmēr būs vērts izmēģināt. Šie brauniji ir ārkārtīgi garšīgi – mitri un bagātīgi šokolādīgi ar patīkamu kafijas nokrāsu, kas piešķir tiem īpašu un neaizmirstamu garšu. Ja vēl neesat tos izmēģinājuši, noteikti ir vērts to darīt!

Interesanti, ka Skotijā vārds „braunijs” tiek lietots, lai apzīmētu mazos cilvēkus, kas dzīvo blakus cilvēku mājām.

Tie ir kaut kas līdzīgs mūsu braunijiem, bet ekonomiskāki un draudzīgāki. Taču šodienas ieraksts nemaz nav par šiem „brauniņiem” – mēs koncentrēsimies uz gardajiem šokolādes un kafijas smalkmaizītēm, kuras saucam par braunijiem.

Šie brauniji ir īsta bauda visiem šokolādes mīļotājiem. Tie ir pagatavoti ar bagātīgu šokolādes un kafijas garšu, kas padara tos īpaši izsmalcinātus.

Tie ir lieliski piemēroti kā desertu vai uzkodu brīžos, kad vēlaties ko īpašu. Ja jums patīk šokolāde un kafija, šī recepte noteikti iepriecinās jūs un jūsu ģimeni.

Sastāvdaļas 24*24 cm veidnei : Fonds sviests 125 grami tumšā šokolāde 100 grami olas 2 gab. cukurs 225 grami vaniļas cukurs 1 tējk. šķīstošā kafija 1 ēd.k. kafijas liķieris 2 ēd.k. sāpes 180 grami cepamais pulveris 1/2 tējk. sāls 1/4 tējk.

Ēdienu gatavošanas recepte : Sviestu sagriež kubiņos, šokolādi salauž mazos gabaliņos. Ievietojiet to visu metāla bļodā vai nelielā katliņā un izkausējiet uz lēnas uguns.

Sakuļ olas, cukuru, vaniļu, kafiju un liķieri ar mikseri, līdz cukurs ir izšķīdis un maisījuma krāsa kļūst gaišāka.

Šajā maisījumā ielej izkausētu šokolādi un sviestu un samaisa. Pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri un sāli, un samīca viendabīgu mīklu.

Lejam ar pergamentu vai foliju izklātā pannā un cepam līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 35-40 minūtes. Tad izņemam pannu no cepeškrāsns un ļaujam nostāvēties apmēram 15 minūtes Braunijus izņemam no pergamenta un sagriežam mazos kvadrātiņos.

Leave a Comment