Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: šis būs ļoti pozitīvs laiks, lai saniegtu kāroto!

Lai nodrošinātu, ka šonedēļ jūsu sapņi, visticamāk, piepildīsies un jūsu garastāvokli nesabojātu sīkumi, iesakām uzzināt Austrumu ekspertu viedokli.

Mēģiniet ievērot vienkāršus ieteikumus, lai būtu uz veiksmes viļņa.

Tuvojas labs laiks, kuru ir ļoti svarīgi pareizi pavadīt un pabeigt svarīgākās lietas. 2024. gada vasarai vajadzētu beigties bez negatīvisma, nesot jums un man atvieglojumu, svaigu enerģiju un jaunas pārmaiņas beigās.

Un tagad daudz kas ir atkarīgs no mums pašiem. Noskaņojums, ar kādu pavadīsi šo nedēļu, noteiks tavu dzīvi  turpmākajai nākotnei.

Žurkas

Žurkas gaida lieliska nedēļa, lai turpinātu savu dzīvi. Īpaši panākumi gaidāmi vaļasprieku, radošuma, ceļojumu un mīlestības jomās.

Šī dzīvnieka gadā dzimušie var piedzīvot iedvesmas un radošās enerģijas pieplūdumu, kas jāvirza ne tikai aktuālo problēmu risināšanā, bet arī pozitīvai emocionālai uzlādei.

Ja jūsu dvēsele nav noskaņota radošumam, tad jūs varat novirzīt enerģiju mīlestībā.

Vērsis

Dažiem Vērša gadā dzimušajiem būs jāpieliek lielas psiholoģiskas pūles, kaut kas jāupurē un kaut kādā veidā jāmaina sevi un savus principus. Tas būs nepieciešams, lai sasniegtu savus mērķus.

Vērsim vēl dažas lietas jānoved līdz loģiskam secinājumam. Neatliec neko uz vēlāku laiku. Nevēlēšanās risināt problēmas augustā neradīs tās labākās sekas: septembrī var sākties slikta neveiksmju sērija.

Lasi vēl: Atnesu no dārza kabačus, tomātus un sieru nopirku tirgū… Tik gardu uzkodu kūku nebiju ēdusi!

Tīģeris

Tīģeriem ir ārkārtīgi svarīgi saskaņot savu iekšējo stāvokli un nestrīdēties ar mīļajiem. Austrumu prognožu eksperti iesaka praktizēt pašanalīzi, samazināt dīkstāves laiku un sazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem līdz minimumam.

Šonedēļ var rasties neizprotamas un neskaidras situācijas, kurās Tīģeriem nāksies pieņemt liktenīgu lēmumu. Tas atvērs jūsu acis uz daudzām lietām un palīdzēs uzzināt vairāk par sevi.

Trusis

Šis ir lielisks laiks Trušiem – vari sakopt savu māju un savas domas, atbrīvojoties no lieka negatīvisma. Nedaudz neatlaidības, saujiņa optimisma, pārliecības par sevi – un tuvākajā laikā viss mainīsies, un veiksme būs viņu pusē.

Šajās septiņās dienās truši var uzkrāt spēkus, lai pārskatāmā nākotnē paveiktu ko ārkārtīgi svarīgu. Zaķa gadā dzimušie strīdīgās situācijas varēs vērst sev par labu.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment