7 lietas tavā mājoklī, no kurām jātiek vaļā bez kavēšanās. Piesaista pat nelaimes!

Gada sākuma ir vispiemērotākais laiks, lai pārskatītu tās lietas, kas tev ir mājās un atbrīvotos no liekā. Un tici – arī tev ir tādas lietas! Visas tās frāzes “varbūt kādreiz noderēs”, “žēl mest ārā”, “varbūt es vēl kādreiz uzvilkšu” – aizmirsti! Šeit ir daži padomi, kas traucē tev mājokli uzturēt tīru, kārtīgu un sakoptu. Pie tam, dažas no šīm lietām piesauc nelaimi un neveiksmes.

Foto – Pexels

Šīs 7 lietas vari izmest bez domāšanas!

1. Sasisti trauki

Dažreiz tu skapī un plauktos turi sasistus traukus, kurus it kā viesiem rādīt ir kauns, bet tomēr tu tos turi. Kāpēc? Ja vien tasīte ar sasisto osiņu tev nesaistās ar kādu ļoti mīļu un tuvu cilvēku vai atmiņām, nežēlo – izsvied! Pie tam ezotērikas speciālisti uzsver – sasisti trauki mājās nav uz labu, tie piesaista nelaimes.

2. Lietas, kurām nav pāra

Piemēram, viens cimds, viens auskars, viena čība. Ko tu ar to visu taisies darīt?

3. Tukšas kārbas un kastes

Kārbas, kastes, protams, reizēm noder kaut kā glabāšanai. Tomēr, ja tu neesi tajās tukšajās kastēs neko ielicis vismaz gadu – tu no tiesas tici, ka pēkšņi kaut ko tur ieliksi?

4. Novecojusi kosmētika

Novecojusi dekoratīvā un kopjošā kosmētika vai to atlikumi ir pēdējais, kas tev vajadzīgs. Īpaši, ja tam visam ir beidzies derīguma termiņš. Tad vēl piedevām tas rada risku tavai ādai.

5. Viss, kas ir salauzts

Cik sen tu jau grasies aiznest kaut ko uz remontu, tomēr tā arī neesi aiznesis. Tātad, tev šo lietu nevajag!

6. Apģērbs, ko ilgu laiku jau nevelc

Runa nav par glaunu vakarkleitu, ko tu nevelc bieži, taču tādi gadījumi ir. Runa ir par apģērbu, kas ir ikdienišķs, tomēr tu jau sen to neesi uzvilcis. Vismaz gadu vai pat vairāk? Atbrīvojies no tā! Ziedo to labdarībai – kāds par šo apģērbu priecāsies!

7. Suvenīri un muļķīgas dāvanas

Piekrīti, ka bieži gadās tā – kāds tev ir kaut ko uzdāvinājis, un pirmais, ko tu ar šo lietu izdari – noglabā tālā, tālā atvilktnē. Vai tev šī lieta ir nepieciešama? Diezin vai!

Pievienot komentāru