Horoskops 10. februārim: kurām zodiaka zīmēm jāsagatavojas negaidītām pārmaiņām

Astrologi pastāstīja, kas sagaida katru zodiaka zīmi piektdien, 2023. gada 10. februārī, norādot, ka šī būs pārmaiņu diena.

Abiem žurnālisti strādāja ar zvaigžņu ekspertu prognozēm.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auni var un vajadzētu aktīvi un drosmīgi tiekties pēc jauniem sasniegumiem un virsotnēm. Darbā jūs gaida piedzīvojumi. Attiecībās ar savu dvēseles radinieku esiet sirsnīgs un atklāts.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim šī būs finansiālās situācijas uzlabošanās diena. Attiecībās ar partneri vadies pēc kopīgiem finanšu mērķiem un interesēm. Varbūt ir pienācis laiks mainīt darbu.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņi pēdējā laikā ir daudz sasnieguši. Tagad mums tas viss ir jāsaglabā. Mīlestībā nebaidies būt vājāks, bet darbā parādi raksturu, spēku un neatlaidību.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžu lietas šodien ievērojami uzlabosies. Arī personīgajās attiecībās valda harmonija un laime. Pastāvot uz sevi un nepadodoties, jūs varat sasniegt izcilus rezultātus profesionālajā darbībā.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šodien vajadzētu piesargāties no maldināšanas. Esiet īpaši uzmanīgs, sazinoties ar kolēģiem un draugiem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām nebūs viegli, taču spēsi pārvarēt visas grūtības un šķēršļus. Attiecībās ar savu dvēseles radinieku necenties uzņemties pārāk daudz pienākumu. Izvairieties no konfliktiem gan mājās, gan darbā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem šodien vajadzētu demonstrēt savu raksturu un gribasspēku. Mīlestības attiecībās esiet sirsnīgāki un atvērtāki.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem šī diena jāsāk ar finanšu plāna izveidi. Personīgās attiecībās uzmanieties no krāpniekiem un krāpniekiem. Profesionālajā jomā varat droši uzsākt jaunu biznesu un projektus.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekiem astrologi iesaka izbaudīt to, kas viņiem šodien ir. Mīlestībā esi atvērtāks un sirsnīgāks. Darbā vairs nevajadzētu klausīties saprātu, bet gan sirds balsi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžu dzīvē notiks kardinālas pārmaiņas. Darbā iespējami negaidīti komandējumi. Padomājiet par to, kā tuvākajā laikā doties romantiskā ceļojumā ar savu dvēseles radinieku.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīra dzīvē notiks jauni un interesanti notikumi. Īpaši izmaiņas ietekmēs jūsu personiskās attiecības. Profesionālajā darbības jomā jārūpējas par finansiālo stabilitāti.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Astrologi iesaka Zivīm atcerēties vecos draugus. Darbā šodien atradīsi īstus domubiedrus. Vakaru veltiet savam dvēseles radiniekam, piemēram, kopā noskatieties vecu labo filmu.

Leave a Comment