Pirkstu nepakustinās bez īpašas vajadzības! Visslinkākie cilvēki dzimuši šajās 3 zodiaka zīmēs

 

Foto – Pexels

Kā novērojuši astrologi, visslinkākie cilvēki pasaulē nākuši šajās 3 zodiaka zīmēs. Vai tu esi viens no sliņķiem?

 

Zivis

Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē patiešām ir īsteni sliņķi. Pirms no rīta piecelties no gultas viņi ilgi, ilgi tajā gulšņā, pēta griestus vai pusstundu apskata mobilajā telefonā visus soctīklos, izlasa ziņas… Tad, ar grūtu sajūtu tomēr ceļas.

Parasti visur kavē! Arī mājās bez īpašas vajadzības neko “lieku” nedarīs. Lieliem darbiem briest ilgi, ilgi un, visbeidzot, kad nolēmuši tam ķerties klāt, uznāk slinkums un savu apņemšanos aizmirst. Zivīm raksturīgākās īpašības – apātiskums un lēnīgums.

Svari

Ļoti neizlēmīgi cilvēki un parasti tas kaitina apkārtējos. Viņi vienmēr un par visu šaubās. Viņi baidās pieņemt lēmumus pašrocīgi, vienmēr prasa citiem padomus un kas vissliktāk – ir pārāk slinki, lai tos noklausītos līdz galam.

Bieži pieņem lēmumus vai izdara kaut ko tikai tāpēc, ka “tas ir vieglākais ceļš”, nevis – labākais. Diemžēl tikpat daudz kā neizlēmības, viņiem ir arī slinkuma – darbā vienmēr visu kavē, projektus nenodod laicīgi, ciemos ierodas ar divu stundu nokavēšanos un tas priekš viņiem ir pavisam normāli.

Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem parasti ir grandiozi plāni itin visā – sākot no ikdienas un beidzot ar lielo nākotni. Bet lieta tāda, ka viņi reti kad lietas noved līdz galam.

Parasti uz īsu brīdi aizraujas ar kādu ideju un tad… tā viņiem apnīkst. Daudz labāk par došanos pretī saviem izvirzītajiem mērķiem viņiem patīk laiskoties mājās un neko nedarīt.

Pievienot komentāru