5 vispievilcīgākie aromāti, kas apburs ikvienu vīrieti…

Aromāts ir viena no spēcīgākajām ietekmēm uz ikvienu, jo īpaši uz vīriešiem.

Tikai padomājiet par to, kā daži aromāti jums atgādina vecos draugus, mammu, pirmo māju bērnībā, mīļāko draugu vai ko citu. Aromāts ir spēcīgs, un tas, kādu aromātu jūs valkājat, ietekmē ļoti daudz ko, tostarp to, kā jūs uztver jūsu vīrietis.

Jutekliskie aromāti ir pievilcīgāki un šķiet izsmalcinātāki, savukārt ziedu aromāti vairāk saistās ar sievišķību, draudzenēm un eleganci. Tiek uzskatīts, ka citrusaugļu smaržas ir produktīvākas birojā, bet specifiski ziedi, piemēram, gardēnija, ir saistīti ar šarmu un romantiku.

Eksperti ir konstatējuši, ka ir noteikti aromāti, uz kuriem jo īpaši reaģē vīrieši!

Vaniļa

Vaniļa ir viens no pievilcīgākajiem aromātiem vīriešiem un sievietēm. Vaniļa ir dabisks afrodiziaks, kaisles pastiprinātājs, un tā dabiski pazemina stresa līmeni. Vaniļa ir viens no absolūti labākajiem aromātiem, ko izvēlēties, ja vēlaties izrādīt jutekliskumu, komfortu, siltumu un kaisli. Turklāt ir zināms, ka vaniļa mazina trauksmi un depresiju, uzlabo kognitīvās spējas un pat palielina libido.

Parfimērijas ziņā vaniļa ir universāls aromāts, ko var izmantot dažādos veidos. To var kombinēt ar citiem aromātiem, lai radītu unikālu un pievilcīgu smaržu, vai arī to var izmantot atsevišķi, lai radītu smalku un vilinošu aromātu.

Aromterapijas ziņā vaniļa ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas atslābināties un mazināt stresu. Ir zināms, ka vaniļas aromāts palīdz samazināt kortizola līmeni, kas saistīts ar stresu un trauksmi.

Sandalkoks

Sandalkoks ir neticami sildošs, vilinošs, romantisks un vienlaikus ļoti relaksējošs. Sandalkokam piemīt sildoša smarža, kas ir aicinoša un ko vīrieši uzskata par pievilcīgu. Izvēlieties smaržu ar šo aromātu, un jūsu vīrietis neapšaubāmi komentēs, cik lieliski jūs smaržojat.

Sandalkoks ir viens no populārākajiem aromātiem, ko izmanto gan vīriešu, gan sieviešu smaržās, tas bieži tiek izmantots kā smaržu bāzes nots, kas nozīmē, ka tas saglabājas ilgi pēc tam, kad citas smaržas ir izgaisušas.

To izmanto arī tradicionālajā medicīnā, jo tiek uzskatīts, ka tam piemīt nomierinošas un dziedinošas īpašības. Sandalkoks tiek izmantots arī ajūrvēdas medicīnā, kur tiek uzskatīts, ka tas palīdz līdzsvarot ķermeņa enerģiju.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru