35 īsi stāsti par to, kā vīruss cilvēkos atklāj vislabākās īpašības

Pozitīvisma deva šī brīža pandēmijas laikā.

Pēdējā laikā mūs neiepriecina ar labām ziņām. Koronavīruss jau ir inficējis vairāk nekā miljonu cilvēku visā pasaulē un nogalinājis vairāk nekā 60 000. Bet koronavīrusa apokalipses liecinieki izpērk tualetes papīru un iepērk griķus veselam gadsimtam.

Bet pagaidiet brīdi! Daudziem cilvēkiem globālā pandēmija ir kļuvusi par iespēju pierādīt sevi no labākās puses. Ja jūs jau bijāt pazaudējis ticību cilvēcībai – izlasiet šos stāstus.

90 gadus vecā Suzanna Hoilerte nomira no koronavīrusa. Viņa atteicās no respiratora, pasakot ārstiem: “Atstājiet tos jaunajiem, man jau tā bija brīnišķīga dzīve.”

“Viņi man jautāja, vai es esmu gatavs palīdzēt, un es piekritu. Kad dzīvē esi izvēlējies iet ārsta ceļu, tad tu esi parakstījies uz šādiem gadījumiem. Es devu zvērestu. Vai jūs baidāties saslimt? Tad labāk nekļūstiet par ārstu.” Džampero Žirons, pensionēts 85 gadus vecs itāļu ārsts.

Arabu imigrantam pieder augļu veikals Itālijā. Viņš paziņoja par bezmaksas augļu dalīšanu, rakstot: “Jūs 10 gadus esat pieņēmuši mani savā valstī. Šodien es jums vēlos par to pateikties.”

Vakar es pieklauvēju pie cilvēka durvīm, kuram es izīrēju dzīvokli un pateicu, ka viņš te var dzīvot piecus mēnešus bez maksas. Viņš ir pašnodarbināta persona un viņam ir četri bērni. Darīsim visu iespējamo.

2016. gadā mēs sponsorējām bēgļu ģimenes pārcelšanos uz Kanādu. Šodien, zinot, ka mēs pēc ceļojuma esam pašizolācijā, viņi mums atveda pārtikas pakas un atstāja tās uz lieveņa. Pupiņas, dateles, nūdeles, lēcas, dārzeņi, gaļa un saldumi bērnam. Es esmu tik pateicīga!

Tas esmu es un mana mamma. Viņa pārdzīvoja Hitleru, sirds operāciju, divas ceļu locītavu protezēšanas un 2 gūžu protezēšanas. Pirms pāris nedēļām viņa nokrita, salauza divas ribas un mugurkaulu. Pagājušajā nedēļā viņai tika diagnosticēts COVID-19. Viņa nedēļu pavadīja intensīvajā terapijā. Viņai ir 86 gadi. Šodien ārsti apstiprināja, ka viņa ir atveseļojusies!

Pirms 8 dienām mēs ražojām burbonu. Pirms 5 dienām mēs slēdzām ražotni pēc valdības pieprasījuma. Pirms 4 dienām mēs sākām izgatavot dezinfekcijas līdzekļus rokām. Šodien slimnīcām, klīnikām, feldšeriem un pastniekiem mēs izdalījām 4 300 dezinfekcijas līdzekļu pudeles. Nākamnedēļ mēs saražosim par 1500 līdzekļiem vairāk.

Vīrietis Moristaunā, Ņūdžersijas štatā (ASV) ieradās pie slimnīcas ar plakātu: “Paldies visiem intensīvās terapijas darbiniekiem par manas sievas dzīvības glābšanu. Es jūs visus mīlu.”

Tas ir Vins, dienesta suns, kurš palīdz visiem Denveras frontes līnijas ārstiem mazināt stresu.

“Cienījamie vecāka gada gājuma pircēji! Ja jums kaut kas ir nepieciešams, jautājiet personālam. Mēs jums speciāli esam atlikuši preces. Paldies!”

Mana 6. klases skolniece vērsās pēc palīdzības pie matemātikas skolotāja, izmantojot internetu, jo viņa nevarēja atrisināt uzdevumu. Viņš atnāca pie mums, apsēdās uz mūsu lieveņa un caur durvīm skaidroja viņai uzdevumu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru