35 īsi stāsti par to, kā vīruss cilvēkos atklāj vislabākās īpašības

Sikhi Austrālijā bez maksas gatavo un piegādā ēdienu cilvēkiem, kuri atrodas pašizolācijā. Viņi jau ir piegādājuši vairāk nekā 1,5 tonnas produktu!

Šī sieviete džinsos tikko samaksāja par puiša pirkumiem, kuram uz kartes nebija pietiekami daudz naudas. Viņš izmisumā zvanīja kādam pa tālruni un mēģināja izlūgties naudu, bet viņa paņēma un par visu samaksāja, sakot šādus vārdus: “Tā notiek ar visiem.”

Pat karantīnas apstākļos daži neaizmirst par klaiņojošiem suņiem.

Šis ārsts strādā infekcijas slimību nodaļā Arkanzasā. Viņam ir jābrauc vesela stunda, lai satiktu savu dēlu. Šis ir viņu tikšanās brīdis.

Restorānu ķēdes Texas Roadhouse direktors atteicās no savas sešu ciparu algas, lai līdz nākamajam gadam izmaksātu prēmijas visiem saviem darbiniekiem.

Novēroju šādu ainu veikalā. Gados vecais pāris, ap 70 gadu veci, pie kases. Kasiere jautā: “Vai atradāt visu, ko vēlējāties?”

Sieviete saka, ka viņi nevarējuši atrast maizi. Puisis ap divdesmit gadus vecs: “Man ir klaips maizes, ņemiet to sev. Jūs varat paņemt visu, ko vēlaties no mana groza.”

 

Paziņojums Nepālā: “Ja esat tūristi un esat iestrēguši Nepāla, šeit varat saņemt:

Bezmaksas brokastis un pusdienas, ja jums beigusies nauda. Brokastis un pusdienas par 100 rūpijām, ja jums ir nedaudz naudas. Jūs varat izvēlēties starp sautējumu, kariju vai rīsiem.”

Mans 78 gadus vecais tēvs pavadīja Madrides slimnīcā 11 dienas un zaudēja 12 kg, bet toties tika izārstēts no kovida!

Cilvēks baro kaimiņa suni (foto uzņemts pirms koronavīrusa uzliesmojuma).

Sikhi Amerikā bez maksas dala veģetāros ēdienus.

Britu bokseris Amirs Hans uzdāvināja četrstāvu ēku ar 5500 kvadrātmetru platību, kurā gribēja atvērt tirdzniecības centru, Nacionālā veselības dienesta vajadzībām.

Mūsu kaimiņienei nav Wi-Fi, un mēs pierunājam viņu izmantot mūsējo. Viņa uzreiz saņēma 70 ziņas no saviem bērniem, kuri dzīvo ārzemēs.

Paziņojums Facebook: Sveiki, mans vārds ir Ostins, man ir 9 gadi. Es dzīvoju Ridfīldā un spēlēju vijoli. Es varu ierasties pie jums mājas un nospēlēt dziesmu “Daudz laimes dzimšanas dienā” un vēl arī dažas citas dziesmas, ja jūs svinat savu dzimšanas dienu karantīnas laikā. (Spēlēšu ārpusē, ievērojot noteikto attālumu, ja laika apstākļi to atļaus.) Es to daru tāpēc, ka, manuprāt, mūzika cilvēkus padara laimīgus, un es vēlos, lai cilvēki priecājas savā dzimšanas dienā, pat ja nav iespējams satikt savus draugus un svinēt svētkus. Pats arī esmu palicis bez dzimšanas dienas svinībām, tāpēc zinu kā tas ir. Rakstiet manai mammai uz norādīto adresi.”

Es iznāku no dušas, suns rej, bērni kliedz. Kas notiek? Es noskrienu lejā un dzirdu kliedzienu: “Vectētiņa mati!” Mans tētis karantīnas laikā vēlējās nokrāsot matus un parādīja tos mums pa logu sava skrējiena laikā. Es viņu mīlu!

Mans otrās pakāpes vectēvs katru dienu apmeklē savu sievu. Viņa dzīvo patversmē, jo viņai ir Alcheimera slimība, un drošības apsvērumu dēļ viņai nav ļauts iet ārā. Bet tas neliedz viņam izrādīt savu mīlestību.

Degvielas uzpildes stacijas paziņojums: “No otrdienas līdz ceturtdienai no 10:00 līdz 14:00. Ja esat 65 gadus vecs vai vecāks, vai arī jums ir novājināta imunitāte slimības dēļ, tai skaitā vēzis, lūdzu, dodieties pie 3. vai 4. uzpildes stacijas un vienkārši signalizējiet! Darbinieks iznāks un iepildīs jums degvielu!”

“Vai kāds var man nopirkt trīs pudeles piena? Paldies!”

Kaimiņiene izvietoja norādi: “Vai ciešat atrodoties pašizolācijā?” Paņemiet vienu, lai jums nav tik vientuļi.”

Mūsu skaistumkopšanas studija aizvērās ciet karantīnas dēļ. Mums bija daudz sejas aizsargmasku, kuras mēs izmantojam tetovēšanas laikā, un es tās aizvedu uz vietējo slimnīcu. Medmāsa, kura viņas paņēma no manis, nespēja valdīt asaras.

Es pieminēju, ka esmu palicis bez darba. Mana vecāka gadagājuma kaimiņiene atstāja šo somu uz sliekšņa ar zīmīti: “Lūdzu, pieņemiet dāvanā šos ātri nebojājošos produktus. Es ceru, ka viņi jums palīdzēs šajā grūtajā laikā. ”

Neparasta rīdzība no staļļu īpašniekiem: ponijs pastaigājas pa pilsētu un ieskatās bērnu logos, lai viņiem nebūtu tik garlaicīgi sēdēt mājās karantīnas laikā.

Bosnija un Hercegovina. Disciplīnas līmenis ir pārsteidzošs.

Minesota un Vērmonta lielveikala darbiniekus iekļāva kritisko profesiju sarakstā, lai viņi varētu saņemt bezmaksas bērnudārzus.

Ārsti no Atlantas lido uz Ņujorku, lai palīdzētu pārslogotajiem ārstiem.

Vai jums arī pietrūka labo ziņu?

avots: boredpanda.com

COMMENTS

Pievienot komentāru