3 vienkārši veidi, kā attīstīt intuīciju. Esi vienmēr soli priekšā!

Katrs no mums periodiski izrunā šo frāzi: “Es to zināju …”. Intuīcija vai dzīves pieredze? Šis ir galvenais jautājums, kas jums jāuzdod sev.

Priekšnojauta ir gan intuīcijas, gan gudrības dāvana. Mums visiem ir iespēja prognozēt nākotni. Daudzi tos sauc par sesto sajūtu vai intuīciju. Savukārt intuīcija ir sarežģīta spēja, kas ietver gan dzīves pieredzi, gan loģiku. Jebkurā gadījumā tas ir sava veida ekstrasensorās spējas.

Intuīcija

Tātad intuīcija ir loģika + dzīves pieredze. Loģika ir visa zinātnes nozare. Vienkāršā nozīmē tas parāda personas spēju izdarīt secinājumus, pamatojoties uz konkrētu situāciju vai datu kopumu. Ja cilvēks ir ļauns, tad viņu visi aizvaino. Ja tas tiek aizskarts, tam var būt daudz iemeslu. Jūs varat izteikt savu viedokli, un tas var būt taisnība. Bet kā jūs nonācāt pie tā? Atbilde ir vienkārša – smadzenes, zināšanas un efektīvs darbs.

Mūsu piemērs ir primitīvs, bet reālajā dzīvē daudzi cilvēki parāda patieso intuīcijas brīnumus. Labākais piemērs ir detektīvi un izmeklētāji. Viņi no smalkajiem graudiem var raisīt milzīgu attēlu, savienojot visas detaļas kopā.

Sestā sajūta

Daudzi zinātnieki uzskata, ka vislabākais rādītājs, ko var paredzēt, ir déjà vu, kas ir septītās jēgas izpausme. déjà vu – savdabīgs skats uz nākotni. Šī parādība saka, ka prognozes dāvana ir ne tikai pieredze, bet arī smadzeņu attīstība un enerģijas spēks. Galvenais ir iemācīties pareizi interpretēt déjà vu saskaņā ar jūsu smadzeņu un pasaules uztveres darbu. Neviens, izņemot sevi, to nevar iemācīties.

Sestā sajūta var izpausties arī nevizuālajos attēlos. Šī ir pieredze, kad, piemēram, jūs kaut kur dodaties, bez noskaņojuma, tu esi nomākts. Tad tu nokļūsti nepatikšanās. Tas ir spilgts piemērs tam, kā var izpausties sestā sajūta.

To ir ļoti grūti attīstīt, jo tas nāk no mūsu senčiem. Pēc zinātnieku domām, civilizācijas rītausmā cilvēki varēja telepatiski sazināties, jo smadzenes bija lielākas un strādāja daudz ātrāk. Ekstrasensi cilvēkiem iesaka izmantot īpašus talismanu, lai uzlabotu gandrīz pilnīgi zaudēto sesto sajūtu.

Šķir nākošo lapu, un uzzini, kā attīstīt intuīciju

Pievienot komentāru