3 vienkārši veidi, kā attīstīt intuīciju. Esi vienmēr soli priekšā!

Kā attīstīt intuīciju

Pirmā metode: prakse. Prakse katru dienu, mēģinot uzminēt dažas vienkāršas lietas – kas būs mugurā kolēģiem darbā, svešinieku vārdus, hobijus, dzimšanas datumu. Centieties kaut kā savienot informāciju par viņu uzvedību un komunikācijas stilu, lai nonāktu pie dažiem secinājumiem. Atrisiniet loģiskās problēmas un pastāvīgi apmāciet atmiņu. Intuīcija ir maģija tikai neticami mazai frakcijai. Galvenais panākums ir atkarīgs no smadzeņu darba.

Otrā metode: palieliniet savu redzesloku un uzkrājiet zināšanas. Mūsu dzīve māca mums daudz. Kad vecāki bērnam saka, ka viņi var nokrist no koka, vairumā gadījumu tas norāda, ka viņi to paši ir piedzīvojuši vai zinājuši tos, kuri to pieredzējuši. Šī ir dzīves pieredze. Absorbējiet visu, kas notiek ap jums, lai saglabātu sevi vai savus mīļos no kaitējuma vai nepatikšanām nākotnē.

Trešā metode: domu projicēšana. Ekstrasensorikā kā tādā ir ļoti maz maģijas, bet tai var būt arī nozīmīga loma katra cilvēka intuīcijas attīstībā un gaišredzības dāvanā. Ir teikts, ka jebkura atstarojoša virsma var tikt izmantota kā logi nākotnei. Izmantojiet talismanu, lai uzlabotu šīs spējas vienlaikus ar spoguļiem. Lai to izdarītu, naktī izslēdziet gaismu un mēģiniet saskatīt kaut ko neparastu spogulī. To pašu var izdarīt ar glāzi ūdens. Naktī aizdedziet sveces, piepildiet glāzi ar ūdeni, un mēģiniet vērot mierīgā ūdens virsmu. Padomājiet par to, ko vēlaties redzēt, ka šis attēls tiek projicēts uz ūdens virsmas vai pat uz stikla sienām. Galvenais ir klusums un vientulība.

Leave a Comment