Zvaigžņu prognoze 5.oktobrim: Vērsim – lielas pārmaiņas, Zivīm – laimīga diena

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos.

Auns

Nauda: Merkurs nesīs veiksmi darbā ar birokrātiju un lieliem valsts departamentiem.

Karjera: Tava apņēmība ļaus tev rīkoties pēc idejām tipiskā Auna manierē ar vēlmi gūt panākumus.

Labsajūta: Auns mēdz ēst pārāk daudz cietes un tauku, tāpēc jums ir jāpārskata kopējais uztura līdzsvars un jāievada vairāk olbaltumvielu un dārzeņu, jo līdzsvara trūkums uzturā var izraisīt stresu.

Vērsis

Nauda: jums ir jāpieliek pūles, lai lietas izdotos, jo veiksme nepalīdzēs.

Karjera: Sagaidāmi jauni un interesanti notikumi finanšu un darba iespēju jomā, mēģiniet tās izmantot. Būtiski uzlabojumi var nenotikt pat tad, ja atgūstaties no finanšu krīzes, taču notiekošajām izmaiņām vajadzētu būt uz labo pusi.

Labsajūta: Rīts atnesīs jūsu tipiskās problēmas enerģijas ziņā, īpaši, ja neesat pietiekami gulējis. Pēc rīta rutīnas jums vajadzētu justies daudz labāk un visas dienas garumā nebūs nepārvarams šķērslis.

Dvīņi

Nauda: Visas laimīgās dienas nebūs mūžīgas, tāpēc izbaudiet tās, kamēr tās ilgst.

Karjera: ja mēģināt tikt galā ar savām finansēm, taču jums ir problēmas, apsveriet iespēju samazināt nevajadzīgus izdevumus. Dažas nelielas izmaiņas var radīt lielas pārmaiņas.

Labsajūta: ja jūtaties enerģijas pilns, izmantojiet šo iespēju, lai izveidotu jaunu veselības un vingrošanas rutīnu.

Vēzis

Nauda: cipari 74 un 16 šodien būs jūsu laimīgie skaitļi.

Karjera: pēc būtības jūs dažkārt mēdzat būt nedaudz virspusējs. Tā vietā, lai iegādātos luksusa preces, iegādājieties labu grāmatu vai ko tādu, kas motivēs jūs strādāt vēl vairāk!

Labsajūta: ja jums ir bijušas problēmas ar garīgām slimībām, vislabāk būtu vērsties pie speciālista. Ir grūti ar to tikt galā vienatnē. Atcerieties, ka palīdzības lūgšana nekad nav vājuma pazīme.

Lauva

Nauda: Tev veiksies komunikācijā ar vienaudžiem.

Karjera: Šodien tev veiksies, taču tā nebūs tāda veiksme kā laimests loterijā, tā būs smalkāka, tāpēc izmanto iespēju.

Labsajūta: Lauvai šodien vajadzētu izmantot Jupitera enerģiju, lai atrisinātu konfliktus ar citiem, jo ​​jūs noteikti tiksiet labi uzņemts, pateicoties jūsu sirsnīgajai un sirsnīgajai uzvedībai.

Jaunava

Nauda: jums ir iespēja izveidot savu veiksmi.

Karjera: šodien centieties izvairīties no nevajadzīga darba. Dariet to, kas jums ir, bet neļaujiet cilvēkiem jūs izmantot.

Labsajūta: pašapkalpošanās ir svarīga jebkurai veselībai. Neaizmirstiet šo.

Lasi vēl: Jaunākie dati liecina, ka bezdarbnieku skaits eirozonā saglabājas stabils

Svari

Nauda: šodien tev neveicas azartspēlēs vai investīcijās. Tomēr, valkājot zaļo krāsu, jūs iegūsit šķipsniņu veiksmes.

Karjera: šodien runājiet ar Lauvu, lai saņemtu biznesa padomu, viņam būs jums ļoti noderīga informācija. Šodien tev būs iespēja nopelnīt vairāk naudas.

Labsajūta: neskatieties TV pārraides un filmas līdz vēlam vakaram. Tā vietā iekārtojieties ērti un labi izgulieties.

Skorpions

Nauda: Šodien tev veiksies. Valkājiet kaut ko zaļu, lai piesaistītu vairāk veiksmes.

Karjera: Jūs varat būt neapmierināts ar darbu, ko kāds ir paveicis. Padomājiet par to, ko jūs varat darīt, lai situāciju uzlabotu.

Labsajūta: Varbūt ir pienācis laiks atgūt formu! Jūs, iespējams, esat devis sev nepatiesus solījumus, ka sāksiet vingrot, bet turpiniet to atlikt.

Strēlnieks

Nauda: Ja domā par nekustamā īpašuma vai automašīnas iegādi, pārliec to uz citu dienu.

Karjera: Darbs ies labi, taču šodien nav piemērota diena lieliem pirkumiem vai lielām investīcijām.

Labsajūta: Ja tev ir atkarība no alkohola, tad šodiena tev var būt nedaudz grūta – no veselības viedokļa. Lūdziet draugiem atbalstu un meklējiet padomu.

Mežāzis

Nauda: 2. numuram šodien būs īpaša un ļoti laimīga nozīme.

Karjera: Pasaulē, kurā dzīvojam, neko nevar uzskatīt par pašsaprotamu. Ieguldiet savu naudu saprātīgi. Jautājiet padomu draugam vai biznesa kolēģim.

Labsajūta: jo vairāk ātrās uzkodas ēdat, jo sliktāk jūtaties. Jautājiet uztura speciālistam, ko jūs varat darīt, lai zaudētu svaru veselīgāk.

Ūdensvīrs

Nauda: Jupiters sūta jums labu enerģiju, kad runa ir par jūsu finansiālo stāvokli. Jūsu laimīgie skaitļi ir 13 un 90.

Karjera: finansiāli jums ir laba diena. Ja jūsu darbs ir saistīts ar noteikta veida radošumu, tad jums būs brīnišķīga diena darbā. Jūs jūtaties iedvesmots un gatavs radīt kaut ko pārsteidzošu.

Labsajūta: ja neesat pārliecināts, vai jums ir kāda pārtikas nepanesamība, pārbaudiet to. Centieties ēst pārtiku, kas bagāta ar šķiedrvielām un vitamīniem.

Zivis

Nauda: Šodien tev būs daudz priecīgas enerģijas. Jupiters sūta jums spēcīgas vibrācijas.

Karjera: Emocionāli un romantiski tu esi izkaisīts, bet finansiāli ļoti stabils un drošs. Ieguldiet savu naudu kādā nekustamajā īpašumā vai citā īpašumā.

Labsajūta: Lai gan šodien viss pārējais var šķist nedaudz haotisks, jūsu veselība ir diezgan laba. Mēģiniet šodien vairāk vingrot.

Leave a Comment